CELEBRITIES

Τα παιδιά της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin είναι εξίσου ταλαντούχα


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

26 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin να έχουν χωρίσει αλλά διατηρούν καλές σχέσεις και αγαπούν πολύ τα παιδιά τους. O τραγουδιστής του συγκροτήματος Goldplay, Chris Martin, και άλλοι γνωστοί μουσικοί ταξίδεψαν στο Malibu για να συμμετέχουν σε συναυλία εκεί, που γινόταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στην σκηνή όμως, πέρα από επαγγελματίες μουσικούς εμφανίστηκαν και τα παιδιά της Gwyneth Paltrow.

Τα παιδιά φαίνεται να πήραν τα ταλέντα των γονιών τους, όπως θα δείτε παρακάτω. Η 12χρονη κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple, τραγούδησε το κομμάτι με τίτλο "Just a Little Bit of Your Heart" της τραγουδίστριας Ariana Grande. Αμέσως μετά, στην σκηνή εμφανίστηκε και ο αδερφός της Apple, τραγουδώντας το "House of Gold" των Twenty One Pilots. Και τα δύο παιδιά για πρώτη φορά δημόσια, έδειξαν το ταλέντο τους στο τραγούδι και από ότι είδαμε τα πήγανε περίφημα.

     

Chris Martin y Apple cantaron la canción "Just A Little Bit Of Your Heart" de #ArianaGrande en Malibu Boys and Girls Club #ChrisMartin #Apple #JustALittleBitOfYourHeart #Coldplay ? Loriann Stevenson

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Coldplay Colombia Official (@coldplaycolombiaofficial) στις

 

Πριν λίγους μήνες η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό και άλλο ένα βίντεο που δείχνει την κόρη της Apple, να τραγουδά σε χορωδία. Ίσως τελικά και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, Chris Martin.

 

Best wishes and love to all for a happy holiday ?

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.