CELEBRITIES

Η Kim Kardashian ανοίγει την καρδιά της και μας συγκινεί


8 Νοεμβρίου 2016

Kim-Kardashian-Kardashian-Beauty-2013-Photoshoot-03.jpg

Πέρασε λίγες μέρος εκτός δημοσιότητας, στην προσπάθειά της να συνέλθει από αυτό που έζησε στο Παρίσι, τώρα όμως η Kim Kardashian αρχίζει να επιστρέφει στην προηγούμενη καθημερινότητά της. Στο νέο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians  λοιπόν, η ταλαιπωρημένη celebrity άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το πολυσυζητημένο συμβάν.

«Σκέφτομαι τη ληστεία συνέχεια, έχω τρελαθεί. Θέλω απλά να ξεπεράσω το άγχος μου και να ζήσω. Ποτέ δεν είχα άγχος και θέλω να πάρω τη ζωή μου πίσω».

Η Kim όμως δεν είναι η μόνη που περνάει δύσκολα. Παρόμοια εξομολόγηση έκανε και η Kendall, η οποία ομολόγησε πως την πιάνουν κρίσεις πανικού όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο. Η Kim έσπευσε να τη συμβουλεύσει πως πρέπει να δοκιμάζει τον διαλογισμό πριν κάθε ταξίδι και οι δυο τους συμφώνησαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές του θεραπευτή τους.

«Ο πατέρας μου έζησε τη ζωή του στο έπακρο και τώρα έχω όλες τις φωτογραφίες του που μπορώ να ανατρέχω. Ξέρω ότι ποτέ δεν έζησε με φόβο και δε θέλω εγώ να καταστρέψω τις αναμνήσεις των παιδιών μου λόγω του φόβου μου».

Αυτά είπε η Kim στον αέρα και για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμη κι αν κάποιος δεν επικροτεί την ζωή της, κανείς δεν αξίζει να περνάει κάτι ανάλογο. Μακάρι να το ξεπεράσει όσο είναι καιρός.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.