CELEBRITIES

H Lady Gaga διαμαρτυρήθηκε για την εκλογή του Donald Trump


10 Νοεμβρίου 2016

latest.jpeg

H Lady Gaga εμφανίστηκε αναστατωμένη και έκανε τη διαμαρτυρία της, για τον Donald Trump, κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών την Τρίτη το βράδυ. Μετά την αποχώρησή της από το κέντρο του Μανχάταν, όπου μαζί με αρκετούς διάσημος συνάδελφους της όπως η Amy Schumer και η Lena Dunham ένωσαν τις φωνές τους με την ελπίδα ότι θα κερδίσει η Clinton, έκανε τη διαμαρτυρία της. Συγκεκριμένα πήγε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, έξω από τον Trump Tower και κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε "Αγαπώ αυτούς που μισούν τον Trump", έκανε τη δική της διαμαρτυρία, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο!

lady-gaga-protest-donald-trump-tower-election-love-trumps-hate-hillary-clinton-1478701786 Το μήνυμα της Lady Gaga #LoveTrumpsHate είναι το hashtag που χρησιμοποιούν όλοι οι υποστηρικτές της Clinton, προκειμένου να δείξουν την αντιπάθειά τους, στον Donald Trump!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.