CELEBRITIES

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής του Ryan Gosling και της Eva Mendes


2 Φεβρουαρίου 2017

gettyimages-151470343.jpg

Λάθος, αφού σύμφωνα με το αμερικάνικο People, οι δύο stars που πλέον έχουν δύο κόρες, επιθυμούν να τις μεγαλώσουν όσο πιο νορμάλ γίνεται. «Ο Ryan και η Eva είναι εξαιρετικά προσεκτικοί με την ιδιωτικότητά τους και στο σπίτι είναι σαν μια κανονική οικογένεια. Δεν τους αρέσει το γενικότερο lifestyle του L.A. και λατρεύουν να πηγαίνουν πιο έξω από την πόλη, όπου μπορούν να έχουν περισσότερη ελευθερία χωρίς να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής».

Όλα καλά μέχρι εδώ, στη συνέχεια όμως το περιοδικό αποκαλύπτει ότι οι δυο τους το αποδεικνύουν και έμπρακτα αυτό, αφού δεν έχουν καν κάποια γυναίκα να τους βοηθάει με τα παιδιά αλλά αντίθετα το έχουν αναλάβει οι ίδιοι, με περιστασιακή βοήθεια από την οικογένεια της Mendes, όποτε είναι απαραίτητο .

Ίσως γι’ αυτό ο Ryan να τρέφει και τέτοια εκτίμηση προς την γυναίκα του – ποιος μπορεί να ξεχάσει την συγκινητική αφιέρωση που της έκανε τη βραδιά των Golden Globes; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.