CELEBRITIES

Η άποψη της Scarlett Johansson για τη μονογαμία είναι ό,τι πιο ειλικρινές έχουμε ακούσει


15 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581420-044.jpg

Η 32χρονη ηθοποιός πρόσφατα ανακοίνωσε το χωρισμό της με το Γάλλο δημοσιογράφο, Roman Dauriac. Πριν από εκείνον ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, Ryan Reynolds αλλά οι δυο τους χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.

"Το γεγονός ότι χρειάζεται τόση δουλειά από πολλούς ανθρώπους-από όλους- είναι η απόδειξη ότι δεν είναι φυσιολογικό πράγμα", είπε αναφερόμενη στη μονογαμία. 
"Είναι κάτι που σέβομαι και έχω κάνει, αλλα νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο πάει ενάντια στο ένστικτό μας και πρέπει να δούμε πέρα από αυτό." 

Η Johansson επιμένει πως μόνο όσοι έχουν παντρευτεί μπορούν πραγματικά να καταλάβουν όλα αυτά που εννοεί για το γάμο.
"Οι παντρεμένοι είναι διαφορετικοί από τους μη παντρεμένους και όποιος ισχυρίζεται ότι είναι το ίδιο λέει απλά ψέματα. Αλλάζει τα πράγματα. Έχω φίλους που ήταν μαζί 10 χρόνια και αποφάσισαν να παντρευτούν και όταν τους ρωτάω την ημέρα του γάμου τους ή την επόμενη αν είναι το ίδιο, πάντα μου λένε ότι δεν είναι. Είναι μία όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη."

Η διάσημη ηθοποιός σε ομιλία της στο American Foundation for AIDS Research gala, στη Νέα Υόρκη αναφέρθηκε και στη μητρότητα και συγκεκριμένα σε όλες τις εργαζόμενες μητέρες. 
"Εγώ δεν πρεσβεύω και δε γνωρίζω τίποτα για την ανατροφή των παιδιών, τίποτα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, [αλλά] γνωρίζω ότι το να είσαι εργαζόμενη μητέρα είναι απίστευτη πρόκληση, [και] είναι και ένα απίστευτο δώρο. Νομίζω ότι θα αισθάνεσαι πάντα ένα μικρό κομμάτι ενοχής ... Αν είστε στη δουλειά, θα νιώθετε ότι λείπετε στις ιδιαίτερες στιγμές του παιδιού σας. Αν είστε με το παιδί σας, θα νιώθετε σαν να μην δίνετε αρκετό χρόνο στη δουλειά σας. Είναι μια ισορροπία."
Στο τέλος, η Johansson ανέφερε ότι όλες οι εργαζόμενες μητέρες αποτελούν μέρος μιας αδελφότητας, όπου πρέπει η μία να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει την άλλη, για όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.