CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού πάει στο Survivor. Είναι επίσημο!


1 Απριλίου 2017

jennysurvivorjenny1.jpg

Η νέα παίκτρια του Survivor είναι η Τζένη Μπαλατσινού. Ήδη εδώ και δύο μέρες βρίσκεται στο νησί, όπου γίνονται τα γυρίσματα. Αν και όταν της έγινε πρόταση ήταν ιδιαίτερα διστακτική, εξαιτίας οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλα αυτά πήρε τελικά την απόφαση να ζήσει την εμπειρία του Survivor.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή, μετά την οικογένειά της, ήταν οι φίλοι της Άρης Καβατζίκης και Στέλιος Καφαντάρης, μιας και έχουν κάνει πολλές #survivor διακοπές μαζί.

Αν και το αρχικό πλάνο ήθελε τον Γιάννη Σπαλιάρα να είναι αυτός που θα ενισχύσει την ομάδα των μαχητών, παρόλα αυτά η Τζένη κρίθηκε καταλληλότερη, καθώς όπως αναφέρουν πηγές "η κα Μπαλατσινού αποτελεί άσο στο μανικί, αφού μικρή είχε διετελέσει αρχηγός των Προσκόπων Νέας Σμύρνης". Μάλιστα η Τζένη διαγωνίστηκε με αντίπαλο τον γνωστό ηθοποιό/μοντέλο και τον κέρδισε στη δοκιμασία του ποιος θα κάνει τον καλύτερο σταυρόκομπο και το μεγαλύτερο άλμα εις μήκος.

Οι τελευταίοι άνθρωποι που την είδαν να φεύγει από την Αθήνα ήταν η οικογένειά της. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα, η ίδια μας είπε ότι "η μητέρα μου είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στο Survivor και το μοναδικό της πρόβλημα και άγχος ήταν πως η παραγωγή την υποχρέωσε να πάρει μόνο έναν σάκο μαζί της".

Δεν ξέρουμε τι περιέχει ο σάκος αλλα τουλάχιστον έχει πάρει μαζί της τη γούρικη "μικρή" πετσέτα της, την οποια και κατάφερε να απλώσει με χάρη στην παραλία.

Φήμες λένε ότι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η Τζένη εθεάθη να τρώει μετά μανίας μεγάλες ποσότητες burgers, τυρόπιτες κουρού και διάφορα κρουασάν. Ενώ στον έλεγχο την σταμάτησαν γιατί προσπάθησε να περάσει τρία donuts κανέλας.

Η παραγωγή φρόντισε και μας έστειλε αποκλειστικές φωτογραφίες της από τον Άγιο Δομίνικο.

Ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τον οποίο τον διαχειρίζεται πλέον η κόρη της, πόσταρε χθες φωτογραφία από την καλύβα, όπου μένει με την ομάδα των μαχητών, την οποία και έχει κάνει λαμπίκο, μιας και είναι μανιακή με την καθαριότητα. Άνθρωποι της παραγωγης μας είπαν ότι απαράβατος κανόνας για να συμμετάσχει η Τζένη στο παιχνίδι ήταν όλη η καλύβα να περαστεί ένα χέρι με Dettol σε άρωμα πράσινου μήλου.

Η τέλευταία δήλωση που έκανε η Τζένη πριν φύγει ήταν το απειλητικό: " Θα τους πάρω το scalp".

Καλό μήνα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.