CELEBRITIES

Αυτά είναι κάποια από τα ακριβότερα σπίτια των celebrities


TSVIGKOU

2 Απριλίου 2017

b572ed4d4854a283b75a7ef05070c423-antigrafo.jpg

Μάλλον έχετε ανάγκες ανάλογες με αυτές των διάσημων, οι οποίοι αγοράζουν σπίτια, τα οποία διαθέτουν αρκετούς επιπλέον χώρους, τους οποίους κατά την ταπεινή μας άποψη ίσως δεν τους χρησιμοποιούν και όλους. Από το Los Angeles, μέχρι τη Γαλλική Ριβιέρα οι celebrities επενδύουν τα λεφτά τους, σε ακίνητα ασύλληπτων τιμών, τα οποία μάλιστα υπάρχει περίπτωση σε σύντομο χρονικό διάστημα να πουλήσουν και να αναζητήσουν ένα άλλο, ακόμα μεγαλύτερο και πολυτελέστατο από αυτό που είχαν.

Όταν σκεφτόμαστε πολυτελή σπίτια, σίγουρα ένα από αυτά που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Playboy Mansion του Hugh Hefner, το οποίο κρύβει και μεγάλη ιστορία. Όμως πιστέψτε με δεν είναι το μόνο, υπάρχουν και άλλα σπίτια-"παλάτια" γνωστών ανθρώπων του Hollywood, τα οποία μπορούν να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. 

FYI: Σε περίπτωση που θέλετε να ξοδέψετε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε κάποια ακίνητο, στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε τις τιμές που πουλούνται αυτά τα ονειρεμένα σπίτια των celebrities.

[gallery-716537]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.