CELEBRITIES

5 πράγματα που θα έπρεπε να ξέρετε για το αγόρι της Karlie Kloss


Αφροδίτη Σακκά

5 Απριλίου 2017

joshuakushner.jpg

 

Ο Joshua βγαίνει με την Karlie Kloss σχεδόν πέντε χρόνια

Ο 31χρονος επενδυτής βγαίνει με την 24χρονη Kloss από τον Ιούνιο του 2012. Ενώ το ζευγάρι συζητάει σπάνια την προσωπική του ζωή, η Karlie ανέβασε μία φωτογραφία που τον φιλάει στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, τον Ιούνιο του 2016, για την 8η επέτειό τους, γράφοντας: "Σήμερα πριν από 4 χρόνια γνώρισα τον καλύτερό μου φίλο. Σε αγαπώ πιο πολύ κάθε μέρα."

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Joshua είναι ο ανώτερος σύμβουλος του Donald Trump

Eνώ ο Jared Kushner δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, είναι παντρεμένος με την Ivanka Trump, κόρη του Donald Trump και ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Ο Joshua δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την πολιτική ως τώρα.

Ο Joshua δεν ψήφισε τον Donald Trump στις εκλογές του Νοεμβρίου

Ο δια βίου Δημοκράτης, δεν έδωσε καμία υποστήριξη στον πεθερό του αδερφού του στις γενικές εκλογές, και ο αντιπρόσωπός του είπε στο Esquire πως δεν είχε σκοπό να ψηφίσει τον Trump, πέρυσι το φθινόπωρο. Ο Joshua μάλιστα πήγε στο Women's March στη Washington τον Ιανουάριο, για τη διαμαρτυρία της μισογυνίστικης πολιτικής του νεοεκλεγμένου προέδρου και την αντιμετώπισή του προς τις γυναίκες και τα γυναικεία θέματα. Υπάρχει μάλιστα και μία φωτογραφία του από το march.

O Joshua είναι πολύ επιτυχημένος

Αφού αποφοίτησε από το Harvard και δούλεψε για λίγο στην Goldman Sachs, ξεκίνησε μόνος του τη Thrive Capital το 2009. Η εταιρεία του επικεντρώνεται σε επενδύσεις στo internet και τα media, ενώ είναι συνιδρυτής της ασφαλιστικής εταιρείας υγείας, Oscar Health, που απευθύνεται στους millennials.

H ασφαλιστική εταιρεία υγείας του Joshua πρόκειται να βιώσει μεγάλο πλήγμα αν ο Trump σταματήσει το Obamacare

Η Oscar Health σχεδιάζει να πουλήσει ασφάλιση υγείας σε νέες αγορές που έχουν ιδρυθεί από το Affordable Care Act, γνωστό και ως Obamacare. Aν καταλήξει να καταργηθεί ή να αντικατασταθεί, η εταιρεία τότε θα χάσει πολλά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.