CELEBRITIES

O Prince William όπως δεν τον έχετε ξαναδεί και ξανακούσει


Αφροδίτη Σακκά

30 Μαΐου 2017

william.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι είπε ο πρίγκιπας William στη Diana όταν έχασε τον τίτλο της

Σε μία σπάνια και ωμή συνέντευξη, ο πρίγκιπας που είναι γνωστός για το χιούμορ του, μίλησε με τον Alastair Campbell για το τεύχος Ιουλίου το Βρετανικού περιοδικού GQ, για την 20ή επέτειο από τον θάνατο της μητέρας του, πώς είναι χωρίς εκείνη σήμερα και το πώς αντιμετωπίζει το πένθος μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφία: British GQ

Για την επερχόμενη επέτειο θανάτου της Diana, ο William είπε: "Είμαι σε καλύτερη κατάσταση τώρα απ' ότι έχω υπάρξει εδώ και πολύ καιρό, και μπορώ να τη θυμάμαι καλύτερα και να μιλάω για εκείνη καλύτερα. Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα το βρίσκω πολύ δύσκολο γιατί τότε ήταν τόσο ωμό."

"Δεν είναι όπως το πένθος των περισσότερων ανθρώπων, γιατί όλοι οι υπόλοιποι το ξέρουν, ξέρουν την ιστορία της, την ξέρουν. Είναι διαφορετική κατάσταση για τους περισσότερους ανθρώπους που χάνουν κάποιον που αγαπούν, μπορούν να το κρύψουν ή μπορούν να διαλέξουν αν θέλουν να μοιραστούν την ιστορία τους," λέει ο πρίγκιπας.

"Θα ήθελα να είχα τη συμβουλή της. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχε γνωρίσει την Catherine και να είχε δει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Με στενοχωρεί που δε θα συμβεί, που δε θα τη γνωρίσουν ποτέ."

Ο πρίγκιπας William, μίλησε επίσης για τη σημαντικότητα της οικογένειάς του, στην καθημερινή του ζωή:

"Δε θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς τη σταθερότητα της οικογένειάς μου. Η σταθερότητα στο σπίτι είναι πολύ σημαντική για εμένα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε ένα χαρούμενο, σταθερό, ασφαλή κόσμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο μας ως γονείς. Θέλω ο George να μεγαλώσει σε ένα αληθινό, ζωντανό περιβάλλον, δεν θέλω να μεγαλώσει πίσω από τοίχους παλατιού, πρέπει να είναι εκεί έξω. Τα media το κάνουν πιο δύκολο, αλλά θα παλέψω για εκείνα για να έχουν μια φυσιολογική ζωή."

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη φορά πoυ η Kate Middleton φόρεσε την τιάρα της πριγκίπισσας Diana

[gallery-525603]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.