CELEBRITIES

Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry για την κηδεία της μητέρας του


Αφροδίτη Σακκά

22 Ιουνίου 2017

princeharry.jpg

Διαβάστε εδώ: O πρίγκιπας William έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο για τη Lady Diana

Σε μία νέα συνέντευξη στο Newsweek, ο πρίγκιπας Harry μίλησε ανοιχτά για το πόσο τον τραυμάτισε αυτό που αναγκάστηκε να κάνει στην κηδεία της μητέρας του. "Η μητέρα μου μόλις είχε πεθάνει, και έπρεπε να περπατήσω πολύ δρόμο πίσω από το φέρετρό της, περικυκλωμένος από χιλιάδες κόσμο να με παρακολουθεί, ενώ εκατομμύρια κόσμος με παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Πιστεύω πως κάνενα παιδί, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν θα έπρεπε να είναι αναγκασμένο να το κάνει αυτό. Δε νομίζω πως θα συνέβαινε σήμερα."

Ακόμα πιο οδυνηρό είναι πως επάνω στο φέρετρο της Diana, υπήρχε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα από τον Harry, με μία κάρτα, της οποίας ο φάκελος έγραφε "Μανούλα." Ήταν απλά ένα μικρό αγόρι και έμοιαζε σχεδόν απάνθρωπο το γεγονός πως έπρεπε να μείνει ήρεμος και να περπατήσει τόσα μίλια πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, ενώ πενθούσε βαθιά.

Ο πρίγκιπας Harry, μίλησε επίσης για το πώς προσπαθεί να ζει πλέον μία ζωή που θα έκανε τη μητέρα του περήφανη. "Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός. Δεν ήθελα να βρίσκομαι στη θέση που βρισκόμουν, αλλά τελικά έβγαλα το κεφάλι μου από την άμμο, άρχισα να ακούω τους ανθρώπους και να χρησιμοποιώ τον ρόλο μου για καλό. Τώρα έχω πολλή ενέργεια και λατρεύω τις φιλανθρωπίες, να γνωρίζω ανθρώπους και να τους κάνω να γελούν," είπε ο Harry.

Ο πρίγκιπας Harry, μαζί με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, έχουν ιδρύσει μία καμπάνια ονόματι Heads Together, μέσω της οποίας προσπαθούν να εξαλείψουν το στίγμα σχετικά με την ψυχική υγεία.

 

Gallery: Δείτε ακόμα το γεγονός για το οποίο ο πρίγκιπας Harry και η Rihanna ένωσαν τις δυνάμεις τους

[gallery-715865]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.