CELEBRITIES

O Βrooklyn Beckham εξομολογείται αυτό που έχει αναστατώσει τη μητέρα του


Αφροδίτη Σακκά

16 Αυγούστου 2017

brooklyn.jpg

Διαβάστε εδώ: Το νέο κορίτσι του Brooklyn Beckham δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο

"Είμαι αγχωμένος και η μητέρα μου είναι αναστατωμένη που φεύγω," είπε ο 18χρονος φωτογράφος στο περιοδικό. "Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ζω τη στιγμή κατά κάποιο τρόπο. Δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι στη Νέα Υόρκη θα με ενοχλήσουν και νιώθω πως όταν πάω εκεί θα κάνω φίλους για μια ζωή."

Την ίδια στιγμή, ο Brooklyn δήλωσε πως οι γονείς του είναι οι δύο μεγαλύτεροι υποστηρικτές του όσον αφορά την αγάπη του για τη φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο David ήταν αυτός που του αγόρασε την πρώτη του φωτογραφική μηχανή όταν ο Brooklyn ήταν 14 χρονών, ενώ η Victoria τον προσέλαβε να φωτογραφίζει τα behind-the-scenes στα fashion shows της.

 

A post shared by GQ (@gq) on

"Φωτογραφίζω τα backstage στις πασαρέλες της μαμάς μου," είπε ο Brooklyn στο GQ. "Και μου αρέσει να το κάνω -αλλά η μαμά μου μου λέει 'Πήγαινε να βγάλεις φωτογραφίες τα μοντέλα!' και εγώ ντρέπομαι λίγο. Οπότε πρέπει να βγάλω πρώτα τις δύο πρώτες [φωτογραφίες] και μετά το συνηθίζω."

Απ' ότι φαίνεται, η Victoria Beckham είναι μία μαμά σαν τις άλλες!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Brooklyn Beckham στο GQ εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.