CELEBRITIES

Τι θα κάνει η Kate Middleton την πρώτη ημέρα του πρίγκιπα George στο σχολείο


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

katemiddleton.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kate Middleton απαγορεύεται να υπογράψει αυτόγραφα

Ο μικρός George θα γίνει μαθητής του Thoma's Battersea, ένα ιδιωτικό δημοτικό σχολείο που "είναι για κοσμοπολίτικους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να έχουν την καλύτερη Βρετανική εκπαίδευση που μπορούν να αγοράσουν με χρήματα." Το πρώτο τρίμηνο ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός είναι από μόνο του πολύ γλυκό, όχι μόνο επειδή ο κόσμος θα δει ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις αξιολάτρευτες εκφράσεις του πρίγκιπα George, αλλά επειδή είναι ακόμα ένα παράδειγμα του ότι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ακολουθούν τα βήματα της πριγκίπισσας Diana.

H Diana έσπασε δεκαετίες βασιλικού πρωτόκολλου όταν αποφάσισε να στείλει τον πρίγκιπα William σε ένα "φυσιολογικό" σχολείο. "Έγινε ο πρώτος διάδοχος του Βρετανικού θρόνου που ξεκίνησε την εκπαίδευσή του εκτός παλατιού," ανέφερε το Newsweek το 1985. "Η απόφαση ο William, 3, να αναπτύξει τις ικανότητες του στη ζωγραφική με τα δάχτυλα ανάμεσα σε κοινούς πολίτες έδειξε την επήρρεια της πριγκίπισσας Diana, που είχε δουλέψει η ίδια σε νηπιαγωγείο."

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήραν την ίδια απόφαση. Ο πρίγκιπας George πήγε σε ένα τοπικό νηπιαγωγείο στο Norfolk. Όσον αφορά το Λονδίνο, οι δύο royals ανέτρεψαν ακόμα περισσότερο την παράδοση: το Thoma's Battersea δεν είναι ένα από τα σχολεία στα οποία όλοι περίμεναν να πάει ο George, ωστόσο, η Kate και ο Will λάτρεψαν την προσέγγισή του όσον αφορά την καλοσύνη και την ανάπτυξη του χαρακτήρα.

Η απόφασή τους να πάνε οι ίδιοι τον George στο σχολείο την πρώτη μέρα (και ενδεχομένως και δεύτερη και τρίτη -σύμφωνα με δημοσιέυματα η Kate θα συνοδεύει τον μικρό πρίγκιπα όσο το δυνατόν περισσότερο) δείχνει πως ακολουθούν τον δρόμο που άνοιξε η πριγκίπισσα Diana. 

Η Lady Diana ακολουθούσε το motto πρώτα γονιός και μετά μέλος της βασιλικής οικογένειας: Συνήθιζε να έχει τις σχολικές δραστηριότητες των γιών της στο επίσημο πρόγραμμά της και σε μία συνέντευξη με τη Vogue, η πρώην γραμματέας τύπου της βασίλισσας Elizabeth II, είχε πει "Τους έδινε αυτό που λέμε 'the high streets' -το σινεμά, το εστιατόριο με humburgers, το βιβλιοπωλείο, το πολυκατάστημα. Τους έβγαζε έξω να δουν τους άστεγους, τους τοξικομανείς, τους περιθωριοποιημένους."

Η Kate και ο Will, απ' ότι φαίνεται, ζουν με τις ίδιες αρχές. Μπορεί ο George να είναι ο διάδοχος στον Βρετανικό θρόνο, αλλά όπως πολλά παιδιά της Αγγλίας, θα πάει σε ένα "κανονικό" σχολείο στο οποίο τον πάνε οι γονείς του.

Μπορεί το απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι επιλογή για τον πρίγκιπα George, αλλά τουλάχιστον οι γονείς του προσπαθούν για το κάπως-νορμάλ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις φορές που ζηλέψαμε το στιλ της Kate Middleton

[gallery-717133]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.