CELEBRITIES

H μητέρα του Jay-Z εξομολογείται ότι της αρέσουν οι γυναίκες


10 Σεπτεμβρίου 2017

jayz.jpg

Στο podcast D'USSE, το οποίο βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή, η Carter εξηγεί πως αποκάλυψε τις ερωτικές της προτιμήσεις πρώτη φορά στο γιο της.

The Gloria Carter Episode by D’USSE Friday

"Εγώ και ο γιος μου μοιραζόμαστε πολλές πληροφορίες, οπότε καθόμασταν μαζί μία μέρα και του μίλησα. Απλά ξεκίνησα να του λέω ποια ήμουν. "Εκτός από μητέρα σου, αυτός ο άνθρωπος είμαι. Ξέρεις. Αυτή είναι η ζωή που ζω". Η Carter επίσης αποκάλυψε πως ο Jay-Z έβαλε τα κλάμματα όταν του μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλικότητά της, πράγμα το οποίο τον ενέπνευσε να γράψει ένα τραγούδι γι αυτό.

Όπως έγραψε η Huffington Post, το τραγούδι λέει για την πρώτη φορά που ο Jay-Z ή η μητέρα του μιλάνε για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλη. Οι στίχοι λένε:

"Mama had four kids, but she's a lesbian / Had to pretend so long that she's a thespian... Had to hide in the closet, so she medicate / Society shame and the pain was too much to take."

Η Carter επίσης αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν διστακτική με την κυκλοφορία του τραγουδιού. "Μοιράστηκα τον εαυτό μου μαζί σου, όχι με όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα", του είχε πει. Αλλά μετά από μία πτήση κατά την οποία η ίδια έγραψε ένα ποίημα για τη σεξουαλικότητά της, άλλαξε γνώμη. Το ποίημα μάλιστα είναι το outro του τραγουδιού Smile.

"Ποτέ δεν ντράπηκα γι αυτό που είμαι. Έχω βαρεθεί όλο αυτό το μυστήριο. Θα τους το δώσω...Οπότε τώρα που σου το είπα, για τι πράγμα πλέον θα μιλάς; Ίσως τώρα μπορείς να συγκεντρωθείς στα απίστευτα πράγματα που κάνω".

Δείτε ακόμα 10 celebrities που παραδέχονται ότι είναι gay

[gallery-495765]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.