CELEBRITIES

Η γυναίκα που έσωσε τη ζωή της Selena Gomez


Αφροδίτη Σακκά

15 Σεπτεμβρίου 2017

selena87433.jpg

Διαβάστε εδώ: H Selena Gomez μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τον Weeknd

"Γνωρίζω πολύ καλά πως μερικοί fans μου κατάλαβαν πως ήμουν σχετικά ανενεργή [στα social media] για ένα μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόνταν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική, για την οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη," έγραψε η Gomez στη λεζάντα. "Ανακάλυψα πως έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση νεφρού εξαιτίας του Λύκου μου και ανάρρωνα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου σε γενικό επίπεδο. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου αυτούς τους μήνες όπως ήθελα από πάντα."

Όσο για τη Raisa, έγραψε: "Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε θυσία με το να μου δωρίσει το νεφρό της. Είμαι φοβερά ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδερφή μου."

Η Raisa ανέβασε το δικό της εξίσου συγκινητικό post-απάντηση στη Gomez στο Instagram, λέγοντας: "Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που ο Θεός με εμπιστεύθηκε με κάτι που όχι μόνο έσωσε μία ζωή, αλλά άλλαξε τη δική μου στην πορεία. Αυτό ήταν κομμάτι της ιστορίας μας και θα το μοιραστούμε σύντομα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι πως αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Λύκο επισκεφθείτε παρακαλώ το Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org --Σε αγαπώ αδερφή μου, είμαι τόσο χαρούμενη που είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι."

Gallery: Δείτε τις 5 φωτογραφίες της Selena Gomez που έσπασαν το internet

[gallery-715862]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.