CELEBRITIES

Η Kylie Jenner ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την είδηση περί εγκυμοσύνης


Αφροδίτη Σακκά

25 Σεπτεμβρίου 2017

kylie68422.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό ήταν το δώρο του Travis Scott στην Kylie Jenner για τα γενέθλιά της

"Ήταν τέλεια χθες. Ελπίζω να είχες τα πιο χαρούμενα γενέθλια Jordy. Σε αγαπώ για πάντα..," έγραψε στη λεζάντα με τη BFF της. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η reality star κρατάει τη μπλούζα της ψηλά δείχνοντας κομμάτι της κοιλιάς της.

Η Jenner τελευταία φοράει πολλά oversized T-shirts και φαρδιά ρούχα, που μερικές φορές αναδεικνύουν μία πιο φουσκωμένη κοιλιά. Ωστόσο, σε αυτή τη φωτογραφία δεν είναι τόσο εμφανές:

H Jenner ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με τη Woods και τις φίλες τους όπου φοράει μία ρόμπα.

H Kylie απέχει από δημόσιες εμφανίσεις από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα πως περιμένει παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott. Ωστόσο, εμφανίστηκε εχθές στο iHeartRadio Festival στο Las Vegas με τους φίλους της, όπου εμφανιζόταν ο Scott.

Oύτε ο Travis, ούτε η Kylie ή άλλα μέλη της οικογενείας έχουν απαντήσει ευθέως στις φήμες περί εγκυμοσύνης, εκτός από τη Kris Jenner. Eίπε στο The Cut, λίγο αφού κυκλοφόρησαν τα νέα: "Συμβαίνει κάτι κάθε μέρα. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει τη κάθε στιγμή."

 

Gallery: Δείτε ακόμη μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της Kylie Jenner με τον Travis Scott

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.