CELEBRITIES

H κόρη του Tom Petty εξαγριώθηκε με τα δημοσιεύματα για το θάνατο του πατέρα της


Αφροδίτη Σακκά

4 Οκτωβρίου 2017

tom.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο υπέροχος λόγος που η Marilyn Monroe είχε κόκκινα τριαντάφυλλα στον τάφο της για 20 χρόνια

O Αμερικάνος θρύλος της ροκ, έφυγε από τη ζωή σε ένα νοσοκομείο του Los Angeles στις 2 Οκτωβρίου, στην ηλικία των 66 ετών, αφού βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ωστόσο, τις ώρες πριν τον θάνατό του πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν λανθασμένα πως είχε ήδη πεθάνει, όταν το TMZ έγραψε πως του είχε αφαιρεθεί το σύστημα υποστήριξης ζωής, προκαλώντας μία θυμωμένη απάντηση από την κόρη του στα social media.

Ξεχωρίζοντας ένα συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης (το Rolling Stone), έγραψε: "Ο πατέρας μου δεν έχει πεθάνει ακόμα αλλά το περιοδικό σας έχει."

Κατηγορώντας τους πως έκαναν "μηδαμινή έρευνα" και πως έχουν "Trump vibe," συνέχισε: "Πώς τολμάτε να γράφετε πως ο πατέρας μου έχει πεθάνει απλά για να πάρετε δημοσιότητα.."

"Αυτός είναι ο πατέρας μου όχι ένας celebrity. Ένας καλλιτέχνης και άνθρωπος."

Απ' όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για τον θάνατό του, η Kimberly Violette ανέβασε ακόμα μερικές φωτογραφίες ως φόρο τιμής στο Instagram και μοιράστηκε τις πιο αγαπημένες της στιγμές με τον πατέρα της.

Στη ζωή του, ήταν γνωστός ως ο τραγουδιστής των Tom Petty and the Heartbreakers.

Το συγκρότημα έγραψε πάνω από 12 albums και πολλά hits κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, συμπεριλαμβανομένων των "Don't Do Me Like That," "Refugee," "Free Fallin" και "American Girl."

Μετά τα νέα για το θάνατό του, μεγάλοι μουσικοί μοιράστηκαν τα συλλυπητήριά τους, όπως Mick Jagger, Coldplay και τον πρώην συνεργάτη του Petty, Bob Dylan, ανάμεσα σε άλλους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.