CELEBRITIES

Μέσα στο αγαπημένο sex club της ελίτ του Beverly Hills


Χριστίνα Κατσαντώνη

10 Οκτωβρίου 2017

snctm1.jpg

'Οχι δεν πρόκειται για σκηνή, βγαλμένη από την ταινία του Κιούμπρικ, “Μάτια ερμητικά κλειστά”, ούτε καν από τις “50 αποχρώσεις του γκρι” -αν και θυμίζει. Καλώς ήλθατε στο αγαπημένο sex club της ελίτ του Beverly Hills, το οποίο είναι τόπος ερωτικής εξερεύνησης για ορισμένα από τα διασημότερα ονόματα του Hollywood.

Το ντοκιμαντέρ του Showtime, “Naked SNTCM”, μέσα σε οκτώ ημίωρα επεισόδια, προσέφερε για πρώτη φορά μια αποκαλυπτική ξενάγηση σε έναν πολυτελή κόσμο ερωτικών φαντασιώσεων, που κρύβεται πίσω από στόματα ερμητικά κλειστά. Γιατί στο SNTCM, πέρα από τη συναίνεση, υπάρχει κι άλλος ένας βασικός κανόνας: εχεμύθεια.

Στα πλάνα του βλέπουμε για πρώτη φορά εικόνες κοστουμαρισμένων κυρίων αγκαλιά με γυναίκες ημίγυμνες με δαντελένιες μάσκες, σέξι εσώρουχα ή δερμάτινα λουριά και φόντο κατακόκκινα δωμάτια.

Το γεγονός ότι το κόστος της ετήσιας συνδρομής των μελών του club κινείται μεταξύ 12.000 και 75.000 δολαρίων, το καθιστά, σύμφωνα με το Showtime ωςτο πιο “κλειστό”, υψηλών προδιαγραφών sex club της ιστορίας”.

Το νέο ντοκιμαντέρ δεν εστίασε μόνο στη λειτουργία του SNTCM και στα αυστηρά ιδιωτικά events που διοργανώνει σε διάφορες πόλεις, στα πάρτι μασκέ, στους χορούς με βενετσιάνικες μάσκες, στα πολυτελή γυμνά δείπνα, στα ερωτικά μαθήματα, στις καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στην πισίνα, κοινός στόχος των οποίων είναι να εκπληρώσουν κάθε ερωτική επιθυμία των πλούσιων και διάσημων επισκεπτών τους

Παρακολούθησε, παράλληλα, την προσπάθεια του ιδιοκτήτη και των συνεργατών του -οι οποίοι απαγορεύεται να πάρουν μέρος στη δράση- να διατηρήσουν σε υψηλή ποιότητα τις υπηρεσίες του club και ταυτόχρονα να κάνουν αυτό που αποκαλούμε “μια φυσιολογική ζωή”.

Ο ιδρυτής του, ο οποίος είναι σήμερα 45 ετών, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εξηγεί πώς ίδρυσε το club πριν από τέσσερα χρόνια: “Από νωρίς στη ζωή μου, από τη μια ένιωθα μια ισχυρή σεξουαλική ενέργεια κι από την άλλη μια ισχυρή επιθυμία να είμαι ένας αφοσιωμένος, μονογαμικός άντρας. Βασανίστηκα για να μείνω πιστός σε συντρόφους μου και συχνά αποτύγχανα. Δεν λέω πως η ιδέα της ανοιχτής αποδοχής ενός ερωτικού συντρόφου είναι εύκολη για μένα, σίγουρα δεν είναι. ΄Ενιωθα όμως την ανάγκη να το συζητήσω και σκέφτηκα πως θα υπήρχαν κι άλλοι που αναζητούν απαντήσεις. Κι έτσι σχημάτισα την ιδέα μιας κλειστής κοινωνίας, που εξερευνεί ανάλογα ερωτικά ερωτήματα. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από την ανάγκη μου να μοιραστώ άφοβα και χωρίς επιφυλάξεις την αλήθεια μου με άλλους και να κάνουμε μαζί μια αναζήτηση γύρω από τις σχέσεις, το σεξ, τον ερωτισμό, τα φετίχ, την αγάπη, τον πόνο, την υπέρτατη ευχαρίστηση που μπορούμε να πάρουμε ο ένας από τον άλλο. Εκεί ακριβώς σκοπεύει να μας οδηγήσει το SNTCM. Οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν βραδιές ανοιχτού αισθησιασμού που οι περισσότεροι βλέπουν μόνο στα όνειρά τους...”.

Στους πελάτες του, όπως αναφέρει, ανήκει η αφρόκρεμα του Hollywood, όπως η Gwyneth Paltrow, η οποία είχε εγκρίνει το club και επισκεφθεί κάποιο από τα πάρτι του. Σε αυτά η είσοδος για τους άντρες κινείται στα 1.850 δολάρια. Η τιμή πέφτει στα 1.500 εφόσον συνοδεύονται από γυναίκα -οι κυρίες δεν πληρώνουν.

Η διαδικασία ένταξης ως νέο μέλος στο club απαιτεί μια αίτηση, συνοδευόμενη από στοιχεία για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση του ενδιαφερόμενου, καθώς και ολόσωμες και κοντινές φωτογραφίες του. Όπως λέει ο ιδρυτής του: “Αναζητούμε ομορφιά, υψηλή αισθητική, ισχυρό επαγγελματικό status και τη βεβαιότητα ότι ο ενδιαφερόμενος να γίνει μέλος μας, θα μπορεί πραγματικά να προσφέρει στις αναζητήσεις της κοινότητάς μας...”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.