CELEBRITIES

H Pink λέει μία μεγάλη αλήθεια για τη μονογαμία


14 Οκτωβρίου 2017

pink.jpg

Όπως πολλές σχέσεις, έτσι και η δική τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. 

"Υπάρχουν στιγμές που βλέπω τον Hart και είναι ο πιο σκεπτόμενος, λογικός και σταθερος (άνθρωπος που ξέρω)...είναι σαν ένας βράχος. Είναι καλός άντρας. Είναι καλός πατέρας. Είναι ο πατέρας που πίστευα ότι θα γίνει και κάτι παραπάνω. Και μετά τον κοιτάω και είμαι τύπου: Ποτέ δεν μου άρεσες. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω σου που να μου αρέσει. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Δεν μου αρέσει καμία από τις μ@λ#κι%@ς, που σου αρέσουν. Δεν θέλω να σε ξαναδώ. Και μετά από δύο εβδομάδες, τα πράγματα πάνε τόσο καλά μεταξύ μας". 

 

????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτή η κατάσταση του...τρελού; 

Επίσης, η Pink εκανε μία ακόμα εξομολόγηση, πως κάποιες φορές η σεξουαλική της ζωή είναι πολύ...στεγνή. 

"Και μετά υπάρχουν φορές, που μπορεί να έχεις να κάνεις σεξ ένα χρόνο. Πέθανε η σεξουαλική μας ζωή; Αυτό είναι το τέλος της; Τον θέλω αυτόν τον άντρα; Με θέλει;", για να καταλήξει τελικά στο συμπέρασμα ότι η μονογαμία είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά. Και αυτό είναι κάτι που η Pink το ξέρει πολύ καλά, μιας και από τότε που παντρεύτηκε τον Hart, το 2006, έχουν ήδη χωρίσει δύο φορές, πριν να είναι πλεόν για τα καλά μαζί. Πλέον οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν την έπετειό τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.