CELEBRITIES

Ο Cristiano Ronaldo αποκαλύπτει το φύλο και το όνομα του τέταρτου παιδιού του


29 Οκτωβρίου 2017

20171017-zaa-h122-321.jpg
 

Junior holding Mateo! ???? Such a good big bro! Gym time ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo Junior ♕ (@cristiano.ronaldo.jrr) στις

Η αποκάλυψη αυτή τη φορά αφορά την αγέννητη κόρη του, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό, της οποίας το όνομα δεν είχε γίνει γνωστό. Ο Ronaldo σε ένα βίντεο αναφέρει την εξής χαρακτηρστική ατάκα: «Παιδιά είστε έτοιμοι να μάθετε το όνομα;» και συνεχίζει λέγοντας ότι η κόρη τους θα ονομάζεται Alana Martina. Επίσης συνέχισε και σε μια ακόμη αποκάλυψη λέγοντας ότι εκείνος διάλεξε το Alana  και η αγαπημένη του Georgina Rodriguez διάλεξε το δεύτερο όνομα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι οπαδοί του ποδοσφαιριστή ενθουσιάστηκαν με την είδηση και πολλοί σχολίασαν ότι είναι το πιο όμορφο όνομα που έχουν ακούσει μέχρι τώρα.

 

Livestream ❤️????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo Junior ♕ (@cristiano.ronaldo.jrr) στις

Να σημειωθεί ότι το φύλο του παιδιού είχε γίνει ήδη γνωστό από ένα λάθος που είχαν κάνει οι δάσκαλοι χορού της πανέμορφης Georgina στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου έγραψαν: «Χαρά μας να σου μαθαίνουμε σάλσα. Είμαστε πολύ χαρούμενες με το πώς τα πήγες στο πρώτο σου μάθημα. Το μικρό κοριτσάκι που έχεις μέσα σου θα γίνει υπέροχη χορεύτρια». Φυσικά το χόλιο σβήστηκε πολύ γρήγορα όμως ήδη είχε γίνει γνωστό. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.