CELEBRITIES

Celebrities που "βρήκαν παρηγοριά" στην αγκαλιά των κολλητών, των πρώην τους


31 Οκτωβρίου 2017

bella40524.jpg

 

Η Bella Hadid είναι μία απο τις διάσημες, που ο πρώην της τα έφτιαξε με μία από τις φίλες της. The Weeknd, Joe Jonas,Justin Timberlake έχουν προκαλέσει κάποια αμηχανία, αφού ξεκίνησαν να έχουν σχέσεις με τις κολλητές των πρώην τους.

Εσείς θα τολμούσατε αυτό το outfit της Bella Hadid;

[gallery-717648]

 

Όταν ο The Weeknd, γνωστός και ως Abel Tesfaye, άρχισε να να βγαίνει με τη Selena Gomez δεν ήταν τόσο εύκολο για την πρώην του και πρώην φίλη της ίδιας της Selena,  Bella Hadid. Από τότε όμως η Bella έχει προχωρήσει και είναι ζευγάρι με τον Drake, ένας πραγματικά καλός φίλος του The Weeknd. 

Συνεχίζουμε με τον 33χρονο Calvin Harris ο οποίος ήταν ζευγάρι με την Ellie Goulding, ωστόσο όταν αποφάσισαν να τρανήξουν χωριστούς δρόμους, η Ellie γνώρισε στον πρώην σύντροφό της μια καλή της φίλη, για να συνεχίσει τη ζωή του. Υποθέτω ότι αυτή τη στιγμή η Ellie αισθάνεται ικανοποιημένη με τη 15 μηνών σχέση του Calvin και της Taylor Swift.

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift

[gallery-716886]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.