CELEBRITIES

O πρωταγωνιστής του Gossip Girl κατηγορείται για βιασμό


Αφροδίτη Σακκά

8 Νοεμβρίου 2017

ed.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί κάποιοι ζητούν τον αποκλεισμό του Casey Affleck από τα Όσκαρ

Η Cohen έγραψε στο Facebook πως έβγαινε με έναν παραγωγό που την πήγε στο σπίτι του Westwick, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που γνώρισε τον ηθοποιό του Gossip Girl.

"Ήθελα να φύγω όταν ο Ed πρότεινε να κάνουμε όλοι μαζί σεξ. Αλλά ο παραγωγός δεν ήθελε να τον κάνει να νιώσει άβολα με το να φύγει. Ο Ed επέμεινε να μείνουμε για φαγητό. Εγώ είπα πως ήμουν κουρασμένη και ήθελα να φύγω, προσπαθώντας να ξεφύγω από μία κατάσταση που ήταν ήδη άβολη. Ο Ed πρότεινε να κοιμηθώ λίγο στο δωμάτιο των ξένων. Ο παραγωγός είπε πως θα μέναμε για 20 λεπτά ακόμα για να απαλύνουμε την κατάσταση και μετά θα φεύγαμε," έγραψε η Cohen στο Facebook. "Έτσι πήγα να ξαπλώσω λίγο στο δωμάτιο των ξένων όπου τελικά με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα απότομα με τον Ed από πάνω μου και τα δάχτυλά του μέσα στο σώμα μου. Του είπα να σταματήσει αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο πιο πολύ μπορούσα αλλά άρπαξε το πρόσωπό μου στα δάχτυλά του, ταρακουνώντας με, λέγοντάς μου πως ήθελε να κάνουμε σεξ. Είχα παραλύσει, ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ πια. Με κράτησε κάτω και με βίασε."

Η Cohen συνέχισε γράφοντας πως ο παραγωγός, που δεν αναφέρει το όνομά του, προσπάθησε να την κατηγορήσει για το περιστατικό. Της είπε πως δεν μπορούσε να πει τίποτα σε κανέναν, "γιατί ο Ed θα βάλει να με κυνηγήσουν, να με καταστρέψουν και να με κάνουν να ξεχάσω οποιαδήποτε καριέρα στην υποκριτική."

Η ηθοποιός, έκλεισε το post της στο Facebook ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες που υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να καταλάβουν πως δεν ήταν δικό τους λάθος.

"Ελπίζω το γεγονός πως μίλησα ανοιχτά να βοηθήσει κι άλλους να καταλάβουν πως δεν είναι μόνοι και πως δεν είναι δικό τους λάθος. Έτσι όπως άλλες γυναίκες και άντρες που μίλησαν ανοιχτά με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω το ίδιο," έγραψε η Cohen. "Ελπίζω πως οι ιστορίες μου και οι ιστορίες άλλων θα βοηθήσουν στην επαναφορά και τον επαναπροσδιορισμό του τοξικού περιβάλλοντος και τις ανισσοροπίες ισχύος που δημιούργησαν αυτά τα τέρατα."

Ο Westwick απάντησε στις κατηγορίες με ένα tweet την Τρίτη, στο οποίο δηλώνει: "Δε γνωρίζω αυτή τη γυναίκα. Δεν έχω επιβάλει τον εαυτό μου με κανένα τρόπο, σε καμία γυναίκα. Σίγουρα δεν έχω διαπράξει βιασμό."

Το LAPD επιβεβαίωσε πως ερευνά τις κατηγορίες της Kristina Cohen για τον Ed Westwick, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. H Cohen κατέθεσε μήνυση σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει το Deadline, ενώ η αδερφή και η κοντινή της φίλη δήλωσαν πως τους εκμυστηρεύθηκε το περιστατικό λίγο μετά αφού συνέβη. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.