CELEBRITIES

Η δήλωση της Caitlyn Jenner για την Kim Kardashian θα προκαλέσει εντάσεις


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2017

caitlyn.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kendall Jenner εξαγριώθηκε με τον πατέρα της

"Ήμουν ευλογημένη που είχα την Kardashian πλευρά της οικογενείας στο πλευρό μου," δήλωσε η Caitlyn. "Έχουν υπάρξει λίγο δύσκολα τα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια όσον αφορά στη Kardashian πλευρά. Για να είμαι ειλικρινής δεν τους μιλάω πια. Η Kim κι εγώ δεν έχουμε μιλήσει για πάνω από έναν χρόνο."

Ισχυρίστηκε επίσης πως οι σταρς του Keeping Up With The Kardashians "δεν την θέλουν στις ζωές τους" και πως "την έκαναν στην άκρη" τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο.

"Είναι αβάσταχτο να το κάνουν αυτό τα παιδιά σου," είπε. "Με πόνεσε πραγματικά."

Όσο για τη Kim Kardashian, είχε πει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres τον Απρίλιο, πως υπάρχουν "συγκεκριμένα πράγματα" για τα οποία η Caitlyn δεν ήταν ειλικρινής.

"Εννοώ, νιώθω σαν να της πήρε πολύ καιρό να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της," είχε πει η Kim τότε. "Δεν περιμένω να είναι ειλικρινής με την μαμά μου τώρα, απλά είναι τόσο πληγωτικό. Της εύχομαι όλη την επιτυχία του κόσμου, αλλά όχι εις βάρος μας."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Cher συνάντησε τις Kardashians

[gallery-717439]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.