CELEBRITIES

Γιατί δάκρυσε η Selena Gomez στη σκηνή των Billboard Women in Music 2017


MMEINTANI

1 Δεκεμβρίου 2017

20171130-zaa-a123-009.jpg

Η Camila Cabello παρέλαβε το βραβείο «Breakthrough Artist Award», για την επιτυχία που έχει σημειώσει με το τραγούδι "Havana" και μάλιστα αφιέρωσε το συγκεκριμένο βραβείο στη μητέρα της, η οποία της έχει δώσει την εξής συμβουλή: «Όποτε νιώθεις ότι φοβάσαι περισσότερο, τότε είναι που πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα». Η Mary J Blige παρέλαβε το «Icon Award», τονίζοντας την ευθύνη που νιώθει να βοηθάει τους ανθρώπους, οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίζουν: «Είμαι αγωνίστρια, είμαι εδώ και είμαι εκεί έξω να αγωνίζομαι για εσάς».

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς όμως ήρθε όταν ανέβηκε στη σκηνή η Selena Gomez, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο «Woman of the Year» κάνοντας τους πάντες να βουρκώσουν. Μαζί της ήταν η θοποιός και κολλητή της Francia Raisa – η γυναίκα που ουσιαστικά της έδωσε τη ζωή δωρίζοντάς της το νερό της, μία κίνηση που δεν σκέφτηκε καν δεύτερη φορά, όπως δήλωσε η ίδια.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η Gomez θεώρησε πως η Francia ήταν εκείνη στην οποία έπρεπε να δοθεί. «Νομίζω ότι το βραβείο ανήκει στη Francia καθώς μου έσωσε τη ζωή» είπε με δάκρυα στα μάτια, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φίλους και την οικογένειά της. «Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο περήφανη για το γεγονός ότι είμαι μια γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία και αυτό επειδή νιώθω υπέροχα απέναντι σε όποια γυναίκα μου έδωσε κουράγιο. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις μεγαλύτερες γυναίκες που μας βοήθησαν να «ανέβουμε» γιατί δε θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς. Επομένως σας ευχαριστώ όλες εσάς που δίνετε έμπνευση και κουράγιο σε όλα τα κορίτσια που νιώθουν ότι δεν έχουν «φωνή».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.