CELEBRITIES

Αυτό θα είναι το όνομα της Meghan Markle αφού παντρευτεί τον Harry


Αφροδίτη Σακκά

4 Δεκεμβρίου 2017

075-avalon-britains171201-nplen.jpg

Διαβάστε εδώ: Η ταινία που προέβλεψε τον γάμο του Harry και της Meghan πριν 14 χρόνια

"Τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν το επίθετο," είπε η βασιλική ιστορικός και συγγραφέας Carolyn Harris στο Town & Country. 

Οι απόγονοι της βασίλισσας Ελισάβετ Β' έχουν το όνομα Windsor, αλλά και το όνομα Mountbatten, το επώνυμο του πρίγκιπα Φίλιππου. Ωστόσο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σπάνια χρησιμοποιούν τα επίθετά τους.

"Όταν παντρευτούν η Meghan θα υπογράφει ως Meghan, χωρίς επώνυμο. Όπως ο Harry υπογράφει απλά ως Harry. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποιούν μόνο ένα όνομα," είπε η royal expert Marlene Koenig στο Town & Country. Συμπλήρωσε πως ο Harry πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει επίθετο όταν υπογράψει τα χαρτιά του γάμου -μάλλον Mountbatter-Windsor. "Χρησιμοποιήθηκε κι από τους Anne, Andrew και Edward όταν παντρεύτηκαν. Ο Charles δεν έβαλε επίθετο στα δικά του χαρτιά. Δε ξέρουμε τι χρησιμοποίησε ο William επειδή όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, διάλεξε να μην το δημοσιοποιήσει," ανέφερε η Koenig.

H Koenig εξηγεί πως όταν ο Harry και ο William πήγαιναν σχολείο, χρησιμοποιούσαν το επίθετο "Wales" επειδή ο πατέρας τους, Charles, είναι ο Prince of Wales (Πρίγκιπας της Ουαλίας). Και ο γιος του William, George, είναι καταχωρημένος με το επίθετο Cambridge. Στο πιστοποιητικό γεννήσεως του George, οι γονείς του άφησαν το επίθετο κενό. 

Πιθανότατα, η βασίλισσα θα δώσει στον Harry ένα δουκάτο την ημέρα του γάμου του -δίνοντας στον Harry και τη Meghan τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας, λογικά του Sussex.

 

Gallery: Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

[gallery-717948]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.