CELEBRITIES

Μετά από 7 παιδιά, στα 43 της η Jessica διατηρεί τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη


TSVIGKOU

13 Ιανουαρίου 2018

25021920-2428045207420878-2914770037782872064-n.jpg

 

Σε ηλικία μόλις 19 ετών απέκτησε το πρώτο της παιδί. Όπως αναφέρει και η ίδια η ευθύνη ήταν μεγάλη, ωστόσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι μία απολαυστική διαδικασία.

Μέσα σε 24 χρόνια η οικογένειά της μεγάλωσε αρκετά. Είχε στην αγκαλιά της 7 παιδιά. Η Jessica είδε το σώμα της να αλλάζει, αλλά και την καθημερινότητά της, γνώριζε ωστόσο ότι αυτή είναι η φυσιολογική ροή της ζωής.

Κάθε φορά που κάθε εγκυμοσύνη τελείωσε τις άφηνε κληρονομιά περιττά κιλά. Τότε η ίδια λάμβανε δραστικές αποφάσεις και έβαζε στόχους που τους εκπλήρωνε. Γι αυτό άλλωστε σήμερα αποτελεί παράδειγμα για πολλές γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγυμοσύνης τους.

Το moto της ίδια είναι "Αν θες να δεις την αλλαγή, θα πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό."

"Οταν μια γυναίκα νιώθει ότι έχει χάσει το δρόμο της, ποτέ δεν είναι αργά για να τον ξαναβρεί. Αρκεί να το θέλει."

Ακόμα και για την Jessica η αλλαγήσ το βάρος δεν ήταν εύκολη υπόθεση και ήρθε σταδιακά, μέσα από ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με τροφές που χαρίζουν ενέργεια και σε χορταίνουν. Αντίθετα γλυκά και τροφές πλούσες σε υδατάνθρακρες μπήκαν στο περιθώριο και τη θέση τους πήραν οι πρωτεϊνες, τα καλά λιπαρά, τα τρόφιμα ολικής αλέσεως.

Όπως αναφέρει η ίδια ένα burger με πατάτες και αναψυκτικό είναι κάτι που ο μεταβολισμός δεν μπορεί να διαχειριστεί. Κάποιες φορές ενδίδει σε πειρασμούς, ωστόσο πάντα έχει μέτρο.

Τέλος μαζί με τη σωστή διατροφή έχει εντάξει στη ζωή της τη γυμναστική και συγκεκριμένα την αερόβια άσκηση που τη βοήθησε να αποκτήσει και πάλι το σώμα που είχε πριν από το πρώτο της παιδί.

 

σδφσδ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.