CELEBRITIES

Aυτές είναι οι πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο


8 Μαρτίου 2018

063-521483578.jpg

Παρότι κυριαρχούν οι άντρες, φέτος 256 γυναίκες κατάφεραν να κατοχυρώσουν μία θέση στη λίστα. Οι περισσότερες από εκείνες έχουν κληρονομήσει τα κέρδη τους, αλλά οι 72 είναι αυτοδημιούργητες.

Κάποιες σχετίζονται με πασίγνωστες πολυεθνικές εταιρίες, όπως η ιδρύτρια της Spanx, Sara Blakely, η διευθύντρια της Alex and Ani, Carolyn Rafaelian, και η συνιδρύτρια του Little Ceasar’s Piazza, Marian Ilitch. H Yoshiko Shinohara από την Temp Holdings που πέρσι έγινε η πρώτη δισεκατομμυριούχος της Ιαπωνίας, επανήλθε το 2018. Το ίδιο και η Zhou Qunfei, CEO της Lens Technology, που παραμένει η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη στον κόσμο.

Άλλες άφησαν τη χώρα τους, αναζητώντας την τύχη τους στην Αμερική. Παραδείγματα είναι η Πρόεδρος της Artista Networκ, Jayshree Ullal, και η Eren Ozmen, υπεύθυνη αεροδιαστημικής.

Φέτος, τα δύο τρίτα των πλουσιότερων γυναικών έρχονται τόσο από τις Η.Π.Α. όσο και από την Κίνα, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπούνται η Ζιμπάμπουε και η Ουγγαρία.

 

Gallery: Δείτε επίσης 500 πανέμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο

[gallery-717587]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.