CELEBRITIES

H Kylie Jenner και ο Travis Scott βγήκαν ραντεβού


22 Μαρτίου 2018

23824581-738099299719028-3754500143458549760-n.jpg

Το εστιατόριο που επισκέφθηκαν, όμως, δεν ήταν η μόνη έξοδός τους εκείνη τη μέρα. Το απόγευμα, πέρασαν από ένα όμορφο μαγαζί όπου απόλαυσαν γευστικά smoothies.

«Η Kylie ήταν πολύ φιλική και μας ζητούσε να της προτείνουμε γεύσεις», δήλωσε στο Ε!News η υπάλληλος που τους εξυπηρέτησε. «Αποφάσισε να πάρει κάτι πολύ υγιεινό με βρώμη». Ο Travis παρήγγειλε το ίδιο.

Όσο περίμεναν να ετοιμαστούν τα ροφήματά τους, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν συνεχώς, δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι είναι. «Ήταν πολύ γλυκό. Η αγάπη τους είναι παντού και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι», συνέχισε η υπάλληλος.

Ενώ η γέννηση της Stormi θα μπορούσε να τους έχει απομακρύνει, έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλο και δε διστάζουν να στραφούν στην οικογένειά τους, όταν δυσκολεύουν τα πράγματα με τη φροντίδα του μωρού.

‘Αλλωστε, ο Travis έχει δηλώσει ότι η Kylie είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.

 

Gallery: Δείτε επίσης την Κylie Jenner και τον Travis Scott σε μία απ' τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

[gallery-716808]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.