CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε τη μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη


MMEINTANI

27 Απριλίου 2018

Gwyneth_Paltrow-cover.jpg

Κατά τη διάρκεια ενός podcast για το προσωπικό της site, η γνωστή ηθοποιός και business woman μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη, θίγοντας ένα θέμα που απασχολεί πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα - η ίδια έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, τη 13 ετών Apple και τον 12χρονο Moses.

 

«Νομίζω ήταν κάπως σοκαριστικό για εμένα αφού ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν ένα άτομο που θα πάλευε με την επιλόχειο κατάθλιψη. Ήμουν τόσο χαρούμενη όταν γεννήθηκε η Apple και νόμιζα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Mosey… αλλά τελικά πήρε μια πιο σκοτεινή τροπή».

Η Paltrow είχε μιλήσει και πιο παλιά για το ίδιο θέμα, καθώς σε συνέντευξή της το 2016 είχε εξηγήσει πως: «Δεν ένιωθα την ίδια «σύνδεση» με τον γιο μου, όπως είχα νιώσει με την κόρη μου και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Ένιωθα σαν ζόμπι. Είχα αποκοπεί από όλους». «Είναι μια κατάσταση άκρως εξουθενωτική και νομίζω υπάρχει ντροπή γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ενώ δεν θα έπρεπε». Πόσο δίκιο έχει!

Gallery: Το εύκολο πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

[gallery-717093]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.