CELEBRITIES

Ο Ryan Gosling μιλάει για την οικογένειά του για πρώτη φορά


11 Ιουνίου 2018

20170108-shf-z03-804.jpg

«Ήξερα ότι θα έρθω, οπότε ανυπομονούσα να δω τον αγώνα. Αλλά έχω ένα 2χρονο και ένα 3χρονο μέσα στο σπίτι μου, οπότε ας είμαστε ειλικρινείς, δε βλέπω τίποτα που να μην έχει μία τίγρη που μιλάει», είπε.

Μίλησε επίσης για την εκπαίδευση που έπρεπε να περάσει για τις ανάγκες της ταινίας First Man, που υποδύεται το Neil Armstrong. Αποκάλυψε ότι πήγε στη NASA και προετοιμάστηκε ακριβώς όπως και οι αστροναύτες.

«Υπάρχει κάτι που, όταν μπεις, σε ταρακουνάει και χτυπάς παντού. Συνήθως το κάνουν για είκοσι λεπτά, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε πολλές λήψεις οπότε ήμουν εκεί μέσα για οκτώ περίπου ώρες. Οπότε το μυαλό μου δε λειτουργούσε σωστά. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Σε συνδυασμό με αυτό, χτυπούσα το κεφάλι μου συνέχεια, οπότε κάτι χάλασε», ανέφερε.

Αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο ύστερα από προτροπή της Eva Mendes. «Σου λέω ότι έχεις εγκεφαλική βλάβη για πλάκα, αλλά πιστεύω ότι όντως έχεις πρόβλημα. Νομίζω πρέπει να το κοιτάξουμε», ήταν τα λόγια της και είχε δίκιο – ο σύζυγός της είχε πάθει διάσειση!

 

Gallery: Δείτε επίσης τα παιδιά των celebrities που κυριάρχησαν το 2017

[gallery-718058]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.