CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian αποκάλυψε το πώς σκοπεύει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης


13 Ιουνίου 2018

20170515-zaf-ny1-340.jpg

«Είναι τέλεια να είμαι πίσω στο γυμναστήριο με τον προπονητή μου. Έχω τόση όρεξη να κερδίζω πίσω το σώμα μου, και αισθάνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα – πλησιάζω συνεχώς στο στόχο μου!», έγραψε στην εφαρμογή της.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα της 33χρονης και του Coach Joe, όπως αποκαλεί το γυμναστή της, αποτελείται από μόνο μία αερόβια προπόνηση κάθε Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή γυμνάζεται δυναμικά, με μερικά αερόβια διαλείμματα.

«Ο στόχος τώρα δεν είναι να τονώσουμε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος ή να αυξήσουμε τη μυική της μάζα, οπότε δεν ασχολούμαστε με κάθε κομμάτι ξεχωριστά», αποκάλυψε ο Joe.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Τον πρώτο μήνα θα προσπαθήσει απλώς να επανασυνδεθεί με το σώμα της. Μπορεί να θέλει να δει γράμμωση, αλλά πριν γίνει αυτό, η Khloe θα πρέπει να προετοιμαστεί. «Όταν επιστρέψει στο Los Angeles, θα ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά», συνέχισε ο γυμναστής.

Εμείς της ευχόμαστε καλή τύχη, και είμαστε σίγουροι πως δε θα αργήσει να επανέλθει στο προ-εγκυμοσύνης σώμα της.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.