CELEBRITIES

Τι απαγορεύεται να καταναλώνει η Meghan Markle όταν ταξιδεύει


RKPT

26 Ιουνίου 2018

meghan.jpg
 
Ως βασιλικό μέλος, η Meghan δεν επιτρέπεται να φάει σκόρδο ενώ ταξιδεύει - τουλάχιστον όχι σε επίσημες βασιλικές επισκέψεις. Και αν αναρωτιέστε το γιατί... για τον προφανή λόγο.
 
Όπως γράφεται στη Sunday Express: "Το σκόρδο απαγορεύεται να συμπεριληφθεί σε τρόφιμα που καταναλώνονται από τα μέλη της ασιλικής οικογένειας. Με τόσες πολλές συναντήσεις επίσημων επισκεπτών, θα πρέπει να μην υπάρχει οποιαδήποτε δυσάρεστη κακή αναπνοή."
 
Ο κανόνας δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα, δεδομένου ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β μισεί το σκόρδο.
 
"Δεν μπορούμε ποτέ να σερβίρουμε τίποτα με σκόρδο ή πάρα πολλά κρεμμύδια", εξήγησε στο RecipesPlus ο Darren McGrady, βασιλικός σεφ στο παλάτι του Buckingham. "Η βασίλισσα δεν θα είχε ποτέ σκόρδο στο μενού."
 
Μέλη της βασιλικής οικογένειας επίσης δεν επιτρέπεται να τρώνε οστρακοειδή ενώ ταξιδεύουν για βασιλικές επισκέψεις, λόγω του υψηλού κινδύνου δηλητηρίασης από τρόφιμα που σχετίζονται με το πιάτο. 
 
Δείτε εδώ την εξαιρετική πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham:
 
[gallery-718551]
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.