CELEBRITIES

Η Pippa Middleton αποκάλυψε πώς διατηρείται σε φόρμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης


The Jennettes

29 Ιουλίου 2018

20180713_zaa_ap2_411.jpg

H Pippa Middleton διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του πρώτου της μωρού, ενώ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να διατηρείται εκείνη σε φόρμα και το μωρό να είναι ασφαλές. Είναι μία δραστήρια γυναίκα που προσέχει διαρκώς τον εαυτό της. 

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία του τοκετού, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αθλείται στη στήλη της για το περιοδικό Waitrose Weekend. Μάλιστα, τόνισε πόσο τη βοήθησε το κολύμπι στο να παραμείνει σε φόρμα καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

"Κολυμπώντας, κερδίζουμε ένα πανέμορφο συναίσθημε ευφορίας. Από την προσωπική μου εμπειρία, θα έλεγα με σιγουριά ότι πρόκειται για την πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική μορφή άσκησης που έχω κάνει, από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Είναι ασφαλές και δε θα χρειαστεί να αλλάξετε σε τίποτα τον τρόπο ζωής σας (σε αντίθεση  με άλλα σπορ)", έγραψε. 

Για τις ανάγκες του άρθρου της, πόζαρε σε πισίνα φορώντας το αθλητικό της μαγιό και έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Επιπλέον, δήλωσε πως, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται σε ζεστά νερά, το κολύμπι την ανακουφίζει από τους πόνους και τις μικρές ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει.

Συμβούλευσε, τέλος, τις μέλλουσες μητέρες να παίζουν τέννις, καθώς τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία είναι πολλά. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο έλεγχος του βάρους, η μείωση της πίεσης που δέχονται η πλάτη, η καρδιά και τα αγγεία μας, ενώ μειώνονται οι πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη. 

 

Δείτε επίσης το φόρεμα που φανέρωσε την εγκυμοσύνη της Pippa Middleton:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.