CELEBRITIES

H Μila Kunis αποκάλυψε πώς πραγματικά αισθάνεται για το γάμο του Ashton Kutcher και της Demi Moore


The Jennettes

1 Αυγούστου 2018

20180730_zaf_ny1_023.jpg

Όταν ξεκίνησε η σχέση του Ashton Kutcher και της Demi Moore, η διαφορά ηλικίας τους την έκανε να πρωταγωνιστεί στα διεθνή media.  Η Mila Kunis, όμως, ήρθε χρόνια μετά για να υπερασπιστεί τον παλιό εκείνο δεσμό του συζύγου της.

«Είχαν μία φυσιολογική, αληθινή σχέση», είπε σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή WTF With Marc Maron. «Μεγάλωναν μαζί τρία παιδιά. Ζούσαν μία κανονική ζωή.»

Όταν ο Ashton γνώρισε τη Demi, ήταν 25 ετών κι εκείνη 41. Η ηθοποιός είχε ήδη τρεις κόρες από το γάμο της με τον Bruce Willis και η ζωή της ήταν οργανωμένη – σε αντίθεση με τη δική του.

«Ήταν νεότερος αλλά λάτρευε εκείνα τα παιδιά», συνέχισε η Kunis, ενώ επιβεβαίωσε ότι διατηρεί μαζί τους άψογες σχέσεις μέχρι σήμερα.

Φυσικά, δεν μπόρεσε να αναφερθεί και στην προσωπική της ιστορία με τον Kutcher με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς That 70’s Show, όμως εκείνη ήταν ακόμη έφηβη και δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Χρόνια αργότερα βρέθηκαν ξανά και άρεσαν ο ένας στον άλλο, ήταν και οι δύο ελεύθεροι και έβγαιναν για τρεις μήνες, όμως συμφώνησαν να μην υπάρξει  καμία δέσμευση. Σιγά σιγά άρχισε να τον ερωτεύεται και του το είπε, για να της απαντήσει ότι του άρεσε κάποια άλλη εκείνη την εποχή.

«Ένιωσα να με χτυπάνε στο στομάχι. Σκεφτόμουν ‘Αγαπώ αυτόν τον άνδρα και τώρα πρέπει να φύγω γιατί η συμφωνία μας ήταν άλλη’», αποκάλυψε.

Τελικά, ο ηθοποιός αναθεώρησε και της ζήτησε να συζήσουν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά!

 

Δείτε επίσης την Gallery: O Ashton Kutcher και η Mila Kunis εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.