CELEBRITIES

Τι τρώει η Jennifer Aniston μέσα στη μέρα της


The Jennettes

27 Αυγούστου 2018

abaca_589047_023_1.jpg

Από το 1994, η Jennifer Aniston, έχει κλέψει τις καρδιές μας. Από τον ρόλο της Rachel στα Φιλαράκια και στη συνέχεια με τον γάμο της με τον Brad Pitt, έχει επηρεάσει πολλές γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο.

Πώς όμως είναι η διατροφή της μια τυπική ημέρα;

Ξεκινάει τη μέρα της χωρίς καφεΐνη

«Όταν ξυπνάω το πρώτο πράγμα που πίνω είναι ένα ποτήρι ζεστό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι» είχε δηλώσει ίδια στο Elle.

Την ίδια συνήθεια έχουν και πολλές άλλες ηθοποιοί του Hollywood όπως η Gwenyth Paltrow και η Gisele Bündchen, που πιστεύουν στη μαγική ιδιότητα του ζεστού ροφήματος.

Πλιγούρι με αυτό το μυστικό συστατικό

Τόσο το πλιγούρι, όσο και τα αυγά είναι κλασικά τρόφιμα για ένα υγιεινό πρωινό. Λίγοι άνθρωποι όμως, έχουν σκεφτεί να τα συνδυάσουν. Αυτό κάνει η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, που όπως δηλώνει έμαθε το κόλπο από τον πρώην σύζυγό της «Μου έμαθε αυτή τη μικρή κίνηση για να βγάλω επιπλέον πρωτεΐνη! Ακριβώς πριν τελειώσει το μαγείρεμα, απλώς χτυπάτε ένα αυγό και αυτό σας δίνει αυτό το χνουδάτο υφή που είναι υπέροχο»

Ποικιλία στο πρωινό

Όταν το το Bon Appétit ρώτησε την Aniston να περιγράψει το τυπικό πρωινό της, είπε ότι έχει περισσότερες από ένα.

Εκτός από την πρωτεΐνη που έχει πάρει από τα αυγά και αλεύρι βρώμης, ανέλυσε και άλλα αγαπημένα, λέγοντας: «Μερικές φορές είναι ένα smoothie με μπανάνες, κεράσια, σκόνη πρωτεΐνης κάποιου είδους, αμύγδαλα, σκόνη κακάο και όλα τα άλλα παράξενα αντιοξειδωτικά, ακόμα και γάλα αμυγδάλου».

Το ίδιο βασικό μεσημεριανό κάθε μέρα

Για το βασικό της γεύμα συχνά επιλέγει λαχανικά ή σαλάτα με πρωτεΐνη. Η σαλάτα για την Aniston δεν είναι κάτι νέο. Στην πραγματικότητα, είναι μια συνήθειά της εδώ και χρόνια.

Το τρόφιμο που έχει πάντα στο ψυγείο της

Τα αυγά θα τα βρεις πάντα στο ψυγείο της Aniston καθώς είναι η βασική πηγή πρωτεϊνών της.

Διαιτητικές εναλλακτικές στα αγαπημένα της ανθυγιεινά βραδινά

Όταν ο Theroux καιη Aniston παντρεύτηκαν, και οι δύο ήθελαν να μοιράζονται τα καθήκοντα μαγειρικής. Ενώ όπως είναι γνωστό οι γυναίκες αγαπούν τα ζυμαρικά, εκείνη ψάχνει τρόπους να τα μαγειρέψει όσο το δυνατόν πιο νόστιμα αλλά με λιγότερες θερμίδες.

Έτσι στην αγαπημένη της καρμπονάρα αντί για μπέικον επιλέγει φιλέτο γαλοπούλας και αντικαθιστά το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος με τα ίδια προϊόντα που έχουν λιγότερα λιπαρά.

Ένα μικρό snack για αργά το βράδυ

Η Ελληνοαμερικανίδα σταρ αν και κάνει προσπάθειες για υγιεινό βραδινό πολύ συχνά κοντά στα μεσάνυχτα απολαμβάνει μια ένοχη λιχουδιά, ένα παγωμένο γιαούρτι!

Οι αγαπημένες της γεύσεις είναι η βανίλια, η σοκολάτα και ο καφές.

Δείτε επίσης: Flashback: Όταν η Jennifer τα είχε με τον Vince

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.