CELEBRITIES

H κόρη του Steve Jobs αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2018

20031016_rit_s18_016.jpg

O Steve Jobs ήταν μία ιδιοφυΐα, χωρίς αμφιβολία. Έκανε την Apple τον κολοσσό που είναι σήμερα και, παρά τις δυσκολίες, έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους παγκοσμίως. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η προσωπική του ζωή ήταν εξίσου επιτυχημένη με την επαγγελματική.

Η κόρη του, Liza Brennan-Jobs, περιγράφει στο βιβλίο της, Small Fry, που μόλις κυκλοφόρησε, την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα της.

Αρχικά, εκείνος αρνούταν ότι ήταν παιδί του. Για χρόνια την αγνοούσε, μέχρι που τη δέχθηκε στο σπίτι του. Εκεί έζησε μία ζωή μοντέρνας Σταχτοπούτας, καθώς την έβαζε να προσέχει το μικρό της αδελφό. Μάλιστα, οι συνθήκες της κοινής τους ζωής ήταν τόσο δύσκολες που, όταν είχε καληνυχτίσει τη μητριά της, Laurene, ένα βράδυ, εκείνη αρνήθηκε να κάνει το ίδιο και απλώς είπε «Είμαστε κρύοι άνθρωποι.»

Βέβαια, συνέντευξη που έδωσε το 2011, την ημέρα του θανάτου του, εκείνη δήλωσε «Έχασα την ευκαιρία να έχω μία πιο φιλική σχέση μαζί του. Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί.»

Ο Jobs απέκτησε τη Liza με την Chrisann Brennan, τον εφηβικό του έρωτα που, όμως, δεν παντρεύτηκε ποτέ. Στο Small Fry περιγράφονται με λεπτομέρεια η ταπείνωση και η απογοήτευση που της προκαλούσε. Δε θέλησε ποτέ να βοηθήσει οικονομικά τις δύο γυναίκες και έφτασε στο σημείο  να τους απαγορεύσει να βλέπονται, όταν η κόρη του μετακόμισε μαζί του.
 Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν να περάσει ασχολίαστο:

 

 

Στο τέλος του βιβλίου, αποκαλύπτεται πως ο Jobs πως μετάνιωσε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Είπε ευθέως στην κόρη του πως θα ήθελε  να είναι ένας καλύτερος πατέρας για εκείνη.

 

Διαβάστε επίσης: Steve Jobs: Το μήλο της επιτυχίας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.