CELEBRITIES

Είναι έγκυος η Meghan Markle;


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2018

20180804_zaa_m160_036.jpg

Από την πρώτη μέρα μετά το γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry άνθισαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Δούκισσας. Η ίδια ποτέ δεν πήρε θέση, αλλά καταλαβαίναμε ότι ήταν ψεύτικες ειδήσεις καθώς η ζωή της ήταν γεμάτη υποχρεώσεις που δεν είχε τη δυνατότητα να αναβάλλει.

Αυτή τη φορά, όμως, τα πράματα είναι διαφορετικά. Και πάλι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. καθώς το Παλάτι περιμένει να ολοκληρωθεί το κρίσιμο πρώτο τρίμηνο πριν κάνει κάποια δήλωση, αλλά η τελευταία της εμφάνιση μας γέμισε υποψίες. Η κοιλίτσα της, πράγματι, φαίνεται φουσκωμένη και οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο. 

 

 

 

Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε την πολυπόθητη ανακοίνωση στο άμεσο μέλλον;

Βέβαια, καλό είναι να μην κάνουμε υποθέσεις, όταν πρόκειται για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.  Εάν κάποιος έλεγε διαρκώς σε εμάς ότι δείχνουμε σαν να περιμένουμε παιδί, δε θα αισθανόμασταν προσβεβλημένες;

Επιπλέον, ας μπούμε στη θέση της Meghan Markle για ένα λεπτό. Η ζωή της βρίσκεται στο μικροσκόπιο και όλος ο πλανήτης θεωρεί ότι μπορεί να κρίνει το κάθε της βήμα. Αν μείνει έγκυος, δεν θα μπορέσει να το κρατήσει κρυφό. Θα το ανακοινώσει επίσημα, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

 

Δείτε επίσης την gallery: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.