CELEBRITIES

Το πέπλο που φόρεσε η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της κρύβει μία συγκινητική λεπτομέρεια


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2018

20180521_zaa_ap2_579.jpg

To νέο ντοκιμαντέρ της HBO, Queen of the World, πρόκειται να περιλαμβάνει πολλές – άγνωστες μέχρι τώρα – λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια. Στο trailer είδαμε τη Meghan Markle να μιλάει πρώτη φορά για το νυφικό της και, τώρα, αποκάλυψε μερικά μυστικά για την ημέρα του γάμου της. Ανάμεσά τους, και μία γλυκιά έκπληξη που ετοίμασε για τον πρίγκιπα Harry.

Η Δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα αξέχαστο Givenchy φόρεμα και το τεράστιο πέπλο της ήταν διακοσμημένο με πανέμορφα  κεντήματα. Αν τα κοιτούσαμε προσεκτικά, θα βλέπαμε ότι όλα απεικόνιζαν τα ξεχωριστά λουλούδια από κάθε χώρα της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Η Meghan δήλωσε  πως ο σύζυγός της δεν είχε ιδέα ότι θα τιμούσε την Κοινοπολιτεία με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο. «Ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν είδε την επιλογή που έκανα για τη μέρα μας», είπε κοιτώντας το φόρεμα. «Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια αντίδραση.»

 

Δείτε επίσης την gallery: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.