CELEBRITIES

Η Celine Dion ρίχνει μαύρο glitter σε νεογέννητα μωρά στο καλύτερο trailer για σειρά ρούχων


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

abaca_601399_012_1.jpg

Τα χρόνια 1999-2016 θα μείνουν γνωστά ως τα χρόνια ανάπαυσης της Celine Dion. Η εποχή μεταξύ της φήμης της από το κομμάτι για την ταινία Τιτανικός και την επιστροφή της στο φως της δημοσιότητας ως style icon. Όσο βιώνουμε την επιστροφή αυτή της Celine Dion, ξέρουμε πως είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιο θα είναι το επόμενό της βήμα. Μέχρι αυτή τη ταινία μικρού μήκους.

Η ταινία ξεκινά με τη Dion να μπαίνει μέσα στο θάλαμο με τα νεογέννητα του νοσοκομείου, μέσα στο βράδυ και να περπατά ανάμεσα στα μωρά που είναι ντυμένα με μπλε και ροζ αναλόγως με το φύλο τους. Εμφανώς ενοχλημένη, η Dion φυσά λίγο κομφετί και χρυσόσκονη και αμέσως τα ρούχα τους αλλάζουν σε neutral ρούχα από μαύρο και λευκό. Αλλά πριν προλάβει να φύγει, την πιάνουν οι φύλακες και την βγάζουν από το κτίριο. Εκείνη, προσπαθεί να τους πείσει πως είναι η Celine Dion αλλά ως απάντηση παίρνει το "Ναι, κι εγώ είμαι η Beyonce".

H Dion λανσάρει τη gender-neutral collection της για μικρά παιδιά, όνομα CELINUNUNU και δήλωσε πως ελπίζει να "ξεκινήσει ένα διάλογο ισότητας και δυνατότητας".

 

Δείτε ακόμη: Ines Rau: Το πρώτο transgender μοντέλο που γίνεται εξώφυλλο στο Playboy 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.