CELEBRITIES

Το παλάτι του Buckingham σπάει τη σιωπή του σχετικά με τη διαμάχη της Kate και της Meghan


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2018

20180610_zaa_nc34_057.jpg

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η Meghan και ο Harry πρόκειται να φύγουν από το παλάτι του Kensington και να μετακομίσουν στο Frogmore Cottage στο Windsor - και πολύ γρήγορα οι φήμες σχετικά με μία διαμάχη μεταξή της Kate Middleton και της Meghan Markle έκαναν τον γύρο των media. Οι συγκεκριμένες φήμες, βέβαια, καταρίφθηκαν από την βασιλική αντιπρόσωπο της Daily Mail, Rebecca English, η οποία αποκάλυψε πως η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Sussex βασίζεται εντελώς στο ότι η οικογένειά τους μεγαλώνει.

Σε μία σπάνια κίνηση για να κατευνάσει τις φήμες, το παλάτι του Buckingham απάντησε σε ένα άρθρο της The Sun, το οποίο έστρεφε τις δούκισσες τη μία εναντίον της άλλης. Σύμφωνα με τη The Mirror, το παλάτι αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς πως η Meghan και η Kate δεν τα πηγαίνουν καλά, γράφοντας: "Αυτό δε συνέβη ποτέ".

Κατά τη διάρκεια μίας επίσημης εμφάνισης στο Leicester την περασμένη εβδομάδα, η Kate αρνήθηκε επίσης τις φήμες, συζητώντας με τρυφερότητα τον ερχομό του παιδιού της Meghan και του Harry, ενώ είπε στο κοινό: "Είναι μία τόσο ξεχωριστή στιγμή για να κάνεις παιδάκια. Και τώρα ένα ξαδερφάκι για τον George, τη Charlotte και τον Louis επίσης! Θα είναι πραγματικά ξεχωριστό".

Η υπόθεση, λοιπόν, έκλεισε.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.