CELEBRITIES

Ποιo είναι το μοντέλο που λέει ότι είχε παράνομη σχέση με τον Woody Allen


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2018

20160510_zaf_f84_1242.jpg

Μια γυναίκα από την California ισχυρίζεται ότι είχε μακροχρόνια σχέση με τον Woody Allen, η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 16 και εκείνος 41.

To μοντέλο Christina Engelhardt, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, δήλωσε ότι συνευρέθη ερωτικά με τον διάσημο σκηνοθέτη όταν εκείνη ήταν ακόμα 16 -κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας στη Νέα Υόρκη- στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, αλλά δε νιώθει σε καμία περίπτωση ότι έπεσε θύμα του.

"Δεν επιτίθεμαι στον Woody", δήλωσε η Engelhardt, που πλέον είναι 59 ετών. "Αυτό δεν είναι μια ιστορία για να τον καταστρέψω. Μιλάω για την ερωτική μου ιστορία. Αυτή με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Δεν μετανιώνω". Το μοντέλο δήλωσε ότι είχε 8 χρόνια σχέση με τον Woody Allen, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν εμπλακεί σε ερωτικές συνευρέσεις και με άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Mia Farrow. Για την Engelhardt, η εμπειρία ήταν "ενδιαφέρουσα - μια από τις αναζητήσεις της δεκαετίας του '70"

Η Engelhard υποστηρίζει μάλιστα ότι υπήρξε μια από τις εμπνεύσεις του Woody Allen για την έφηβη με την οποία είχε παράνομη σχέση ο χαρακτήρας του στην ταινία "Manhattan". Τις δηλώσεις δεν έχει σχολιάσει κανένας εκπρόσωπος του Woody Allen ή της Mia Farrow, πάντως η Engelhard δεν είναι η μόνη που έχει δηλώσει ότι υπήρξε έμπνευση για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η ηθοποιός Stacy Nelkin, με την οποία ο Woody Allen έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση, έχει επίσης δηλώσει ότι ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Mariel Hemingway.

H Nelkin επισημαίνει ότι δεν γνώριζε κάτι για τη σχέση του Woody Allen με την Engelhard, αλλά δεν αποκλείει την ύπαρξη και άλλων σχέσεων. Και οι δύο γυναίκες έχουν πολύ θετική ανάμνηση από τη σχέση τους και δεν κατηγορούν σε καμία περίπτωση τον Woody Allen, παρόλο που η Nelkin επισημαίνει ότι δε θα ήθελε καμία από τις δύο κόρες της να έχει σχέση με κάποιον 24 χρόνια μεγαλύτερό της.

Δείτε ακόμη: Μαθήματα στιλ από τις μεγαλύτερες μούσες του Woody Allen

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.