CELEBRITIES

H Meghan Markle δίνει στιλιστικές συμβουλές για επαγγελματικό ντύσιμο


The Jennettes

11 Ιανουαρίου 2019

20181218_zaa_ap2_098.jpg

Η Meghan Markle πρόκειται να έχει μία πολύ γεμάτη χρονιά φέτος. Μετά την ανακοίνωση πως είναι η επίσημη προστάτιδα τεσσάρων διαφορετικών οργανισμών, η Meghan εμφανίστηκε στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τη Smart Works. Μιλώντας στις γυναίκες της φιλανθρωπικής οργάνωσης, η Meghan συζήτηση τη σημασία του οι γυναίκες να υποστηρίζουν η μία την άλλη για να γίνουν καλύτερες. Η φιλανθρωπική οργάνωση Smart Works προσφέρει σε άνεργες γυναίκες τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να ξεκινήσουν ξανά να εργάζονται, όπως και μία έξυπνη γκαρνταρόμπα.

Η Meghan συζήτησε τη σημασία του να δωρίζεις ρούχα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, που θα βοηθήσουν μία γυναίκα να βρει το ιδανικό outfit για συνεντεύξεις δουλειάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Meghan βοήθησε την 56χρονη Patsy Wardally με το outfit της για συνέντευξη δουλειάς και η αξιολάτρευτη αυτή στιγμή αιχμαλωτίστηκε από τον φακό: 

Μέχρι τώρα, η Meghan έχει φέρει εις πέρας τον νέο της ρόλο με απόλυτη επιτυχία.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.