CELEBRITIES

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μάλλον δεν θα κάνουν άλλα παιδιά - κι αυτός είναι λόγος


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2019

abaca_600479_014_1_1.jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν μία αξιολάτρευτη οικογένεια. Μεταξύ του μέλλοντα διάδοχου πρίγκιπα George, της υπέροχης πριγκίπισσας Charlotte και του γλυκύτατου πρίγκιπα George, το royal ζευγάρι είναι αρκετά απασχολημένο με τη νεαρή οικογένειά τους. Με ένα ακόμα royal μωρό να έρχεται από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, κάποιοι αναρωτιούνται για το αν η Kate και ο William θα κάνουν άλλα παιδιά.

Όπως κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας αντιμετωπίζει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή, το ζευγάρι έχει κρατήσει αρκετά ιδιωτική την απόφαση για το αν θα μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Ωστόσο, φαίνεται πως μάλλον δε θα συμβεί, για διάφορους λόγους. Αρχικά, από άποψη υγείας, θα ήταν μία δύσκολη εμπειρία για τη δούκισσα. Κατά τη διάρκεια κάθε εγκυμοσύνης της, η Kate υπέφερε από μία πάθηση, side effect της εγκυμοσύνης, όπου είχε εξαντλητική πρωινή αδιαθεσία που την οδηγούσε στο νοσοκομείο κάθε φορά.

Ένας άλλος λόγος είναι το ότι έχουν μία αρκετά τυπική, ίσως και μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα, οικογένεια για royals. Παρότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έχει τέσσερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του William, πρίγκιπα Charles, οι μεγάλες οικογένειες δεν είναι πια τόσο συνηθισμένες για τους royals. Κάθε παιδί της βασίλισσας έχει κάνει μόνο δύο παιδιά. Τα ξαδέρφια του William έχουν διατηρήσε κι εκείνα την ίδια παράδοση: Ο Peter Phillips και η Zara Tindall έχουν επίσης δύο παιδιά.

Είτε ο William και η Kate κάνουν περισσότερα παιδιά, είτε όχι, σίγουρα έχουμε ακόμα να δούμε αρκετές αξιολάτρευτες οικογενειακές φωτογραφίες!

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.