CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres μας έδωσε το reunion που χρειαζόμασταν από τα Φιλαράκια


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2019

10731871_1518495895034804_845298251_n1.jpg

Η Courteney Cox (Monica) βρέθηκε στο show της Ellen DeGeneres για να προωθήσει τη νέα της δουλειά, μια σειρά που καταγράφει αληθινές ιστορίες ζευγαριών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αφού μίλησαν για το Nine Months, το οποίο θα προβάλλεται στο Facebook Watch, η Ellen έστρεψε τη συζήτηση στο Instagram. Η Courteney παραδέχτηκε ότι η πλατφόρμα την "τρομάζει", αλλά θα ήθελε να μάθει να τη χρησιμοποιεί για να προωθήσει το Nine Months. Η Εllen, η οποία έχει κοινό που αγγίζει τα 65 εκατομμύρια followers, φυσικά προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Τότε, η Ellen αιφνιδίασε την Cox, παρουσιάζοντάς της μια πιστή αναπαράσταση του Central Perk, της θρυλικής καφετέριας και σημείο συνάντησης για τα Φιλαράκια. Οι δυο τους έκατσαν στον καναπέ, ο οποίος είναι ο πραγματικός καναπές της σειράς, κρατώντας τεράστιες κούπες και προσποιούμενες ότι γελάνε πολύ, όπως χρειάζεται για κάθε τέλεια Instagram-ική λήψη. Η Courteney μάλιστα φώναξε "Gunther!" ελπίζοντας ότι θα εμφανιστεί ο υπεύθυνος του Central Perk να της φέρει περισσότερο καφέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Instagram! I’m here with a little help from my friends. ?: Michael Rozman/Warner Bros.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

"Εύχομαι να ήταν εδώ η Lisa Kudrow, θα είχε τόση πλάκα αυτό", είπε η Ellen. Τότε άρχισε να παίζει το μουσικό θέμα της σειράς, "I'll be there for you", το κοινό άρχισε να χειροκροτάει και η Lisa Kudrow (Phoebe) εμφανίστηκε στη σκηνή.

"Αυτή είναι η πρώτη σου φωτογραφία" δήλωσε η Ellen και η Courteney απάντησε: "Αυτή είναι η πρώτη μου φωτογραφία στο Instagram; Θεέ μου, μόνο κατηφόρα έχει μετά από αυτό". Οι δύο φίλες αντάλλαξαν αστεία με αναφορές στα Φιλαράκια, και η Cox ευχαρίστησε την Kudrow που ήρθε για να τη βοηθήσει με το Instagram της.

Δείτε ακόμη: Που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες και σειρές;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.