CELEBRITIES

Ο πρώην butler της Kate Middleton μιλά δημόσια για τη σχέση της με τη Meghan Markle


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2019

abaca_644461_001_1.jpg

Στον απόηχο των μεγάλων αλλαγών που βιώνει η βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα το τετράπτυχο Kate Middleton, πρίγκιπας William, Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, είναι επόμενο να δημιουργούνται φήμες για τις μεταξύ τους σχέσεις. Ειδικοί στα βρετανικά media, συμπεριλαμβανομένων δημοσιογράφων, ιστορικών και του πρώην butler της πριγκίπισσας Diana (που έχει αναφερθεί στη Meghan Markle και τη Kate Middleton στο παρελθόν), συναντήθηκαν για ένα επεισόδιο στη σειρά του TLC, Kate vs. Meghan: Princesses At War?, για να συζητήσει το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στις δύο royals.

Οι ειδικοί δεν κατέληξαν σε ένα απόλυτο σενάριο για το αν υπάρχει διαμάχη ή όχι - κάποιοι είπαν πως είναι απλά φήμες και κουτσομπολιά στα media, άλλοι είπαν πως κάτι υπάρχει σύμφωνα με (ανώνυμες) πηγές. Αλλά, ως συνήθως, ο Paul Burrell είχε μία ενδιαφέρουσα άποψη για το περιβάλλον στο παλάτι και την εμπειρία της Meghan.

"To παλάτι οτυ Buckingham είναι σαν το Downton σε εγρήγορση," είπε στο επεισόδιο, όπως αναφέρει το E!News. "Ξέρω πως η Meghan δεν θα είναι δημοφιλής σε όλους. Τους αρέσουν τα πράγματα να μένουν τα ίδια".

Συνέχισε λέγοντας πως η φήμη της "diva" που έχει πάρει η Meghan είναι άδικη. "Είναι μία ώριμη γυναίκα. Ξέρει τι θέλει και θα το πάρει".

Ο Burrell, εξομολογήθηκε πως οι δυναμοκές στη βασιλική οικογένεια μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση για κάποιον που δεν έχει υπάρξει μέλος της στο παρελθόν. "Η Κate θα είναι πάντα μπροστά κι αυτό μπορεί να είναι περίεργο για τη Meghan, που θα πρέπει να υποκλίνεται μπροστά της σε δημόσιους χώρους", είπε ο Burrell.

"Eίναι μία δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα της οποίας οι απόψεις θα είναι δύσκολο να αλλάξουν κι εκεί θα έχει θέμα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και το βασιλικό νοικοκυριό, αν δεν κάνει αυτό που της λένε".

Αλλά, τελικά, ο Burrell είπε πως δεν πιστεύει πως υπάρχει μεγάλη αλήθεια στις φήμες, παρά μόνο πως είναι ελκυστικό να σκέφτεσαι και να μιλάς για μία ενδεχόμενη διαμάχη. "Είναι απλά πολύ καλή ιστορία," εξήγησε. 

 

Δείτε ακόμη: Τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.