CELEBRITIES

Ποιος είναι ο Louis Spencer, ο γοητευτικός νεαρός ανιψιός της πριγκίπισσας Diana


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2019

20140826_zaf_b102_018.jpg

Αν δώσατε προσοχή στο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle την περασμένη χρονιά, ίσως να παρατηρήσατε έναν εντυπωσιακό, ξανθό άντρα ανάμεσα στους καλεσμένους: Toν Louis Spencer, δηλαδή τον ανιψιό της πριγκίπισσας Diana και ξάδερφο του πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William. Τότε, ο Louis, έγινε γνωστός κυρίως επειδή ήταν ένας πολύ όμορφος καλεσμένος και μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τα καλά νέα είναι πως τώρα ξέρουμε ότι είναι single, σύμφωνα με το Βρετανικό περιοδικό Tatler και τη λίστα του με τους "περιζήτητους εργένηδες".

Ο Louis Spencer είναι 24 χρονών και ο μοναδικός γιος του 9ου Δούκα Spencer, ενώ έχει τρεις μεγαλύτερες αδερφές. Παρακάτω, όλα όσα ξέρουμε για εκείνον:

Είναι διάδοχος

Παρότι έχει τρεις μεγαλύτερες αδερφές, είναι ο διάδοχος του κτήματος Althorpe και κάποια στιγμή θα πάρει τον τίτλο του δούκα απ' τον πατέρα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Είναι ο αδερφός της Lady Kitty Spencer

Το γενεαλογικό δέντρο πάει κάπως έτσι: Ο Louis είναι ο γιος του Δούκα Spencer, του αδερφού της πριγκίπισσας Diana, που έχει πάρει διαζύγιο από τη μητέρα του Louis, Victoria Aitken. Οι αδερφές του είναι η Kitty και οι δίδυμες Eliza και Amelia - o Louis είναι ο μικρότερος.

Έχει ταξιδέψει πολύ

Γεννήθηκε στο Westminster και μεγάλωσε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής με τις αδερφές του και ταξιδεύει ακόμα τον κόσμο. Σύμφωνα με το Tatler, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Έχει Instagram

Στο Instagram του έχει μία φωτογραφία με τη Nicki Minaj (που είχε ανέβασει κι εκείνη όταν τον είχε γνωρίσει) οπότε αυτό δείχνει μάλλον πως ο λογαριασμός είναι δικός του. Δεν ανεβάζει πολλά, αλλά πόσταρε κάτι τον Δεκέμβριο κι αυτό δείχνει πως το account είναι ακόμα ενεργό. Επίσης, ανέβασε μία φωτογραφία του που κρατάει κουτάβια και αξίζει να μπει εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Το Twitter τον λατρεύει

 

 

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.