CELEBRITIES

Αυτός ο guest star από τα Φιλαράκια παραλίγο να υποδυθεί τον Ross


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2019

52462906_128935518161767_406920921062375293_n1.jpg

Αυτήν την εβδομάδα, η Guardian δημοσίευσε μια συνέντευξη με αρκετούς ηθοποιούς που είχαν guest ρόλους στα Φιλαράκια.

Ανάμεσα στις ευχάριστες ιστορίες που μοιράστηκαν οι ηθοποιοί, υπήρξε μια που έκανε φοβερή εντύπωση: Ο Mitchell Whitfield, ο οποίος έκανε τον ορθοδοντικό και πρώην της Rachel, Barry Farber, παραλίγο να υποδυθεί τον Ross Geller, στη θέση του David Schwimmer.

Αυτό είναι κάτι που πραγματικά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today’s fan least favorite or at least mine Barry farber ? drop your least favorite Barry line mines in the comments happy Friday #friends #illbethereforyou #barryfarber #centralperk #leftatthealter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@forthelove_of_friends) στις

O Whitfield εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει αρκετές οντισιόν, τόσο για το ρόλο του Ross, όσο και για το ρόλο του Chandler. Kάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι τον ήθελαν για το ρόλο του Ross, oπότε και έφτασε στις τελικές ακροάσεις. Την τελευταία στιγμή του είπαν "Θα φέρουμε άλλον έναν τύπο για να διαβάσει". Ο τύπος αποδείχθηκε ότι ήταν ο David Schwimmer.

Η γυναίκα του Whitfield ακόμα σκέφτεται πόσα παραπάνω λεφτά θα είχε βγάλει αν έπαιρνε το ρόλο του Ross, αλλά ο ίδιος δε νιώθει καθόλου έτσι.

Πού είναι τώρα ο Youtuber που έβαλε το πρόσωπο του Nicolas Cage στον Ross, να μας δώσει μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας;

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η θεωρία για τη Monica και τον Ross απ' τα Φιλαράκια που συζητάει όλο το internet

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.