CELEBRITIES

H Meghan Markle έστειλε επιστολή στον πατέρα της για να σταματήσει να την εκθέτει


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2019

20171127_mda_nc34_045.jpg

Στη δημοσιότητα βρέθηκε για άλλη μια φορά η διαμάχη της Meghan Markle με τον πατέρα της. Αυτή τη φορά ο 74χρονος πατέρας της δημοσίευσε μια επιστολή που του έστειλε η κόρη του θέλοντας να του ζητήσει να σταματήσει να μιλάει στο Τύπο για τη σχέση τους αλλά εκφράζοντάς του και τη θλίψη που αισθάνεται για όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH The Duchess of Sussex (@meghanofsussex) on

Ο ίδιος παραχώρησε ολόκληρη την επιστολή που έλαβε από την Meghan Markle στην Κυριακάτικη Mail καθώς ήθελε να επισημάνει πως η κόρη του δε προσπάθησε τόσο όσο δείχνει για τη σχέση τους. Η επιστολή που έλαβε έχει έκταση πέντε σελίδων και είναι γραμμένη από την ίδια την Meghan. Μέσα σε αυτή αναφέρει ότι η καρδιά της έχει γίνει χίλια κομμάτια με τις επιθέσεις που κάνει δημόσια τόσο στην ίδια όσο και στο πρίγκιπα Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) on

Χαρακτηριστικά γράφει: «Μπαμπά, με πολύ βαριά καρδιά γράφω αυτό το γράμμα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί πήρες αυτό το δρόμο, κλείνοντας τα μάτια στον πόνο που μου προκαλείς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kendal (@kendalsky) on

Ο πατέρας της επιμένει ότι έχει προσπαθήσει να συναντηθούν από κοντά αλλά η ίδια δεν επιθυμεί και βρίσκει ένα τοίχος και έτσι αναγκάστηκε να πει τη δική του πλευρά καθώς νιώθει πικραμένος από τη στάση που κράτησε η κόρη του.

 

Δείτε ακόμη:
12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.