CELEBRITIES

Η Kate Middleton αποκάλυψε το χαϊδευτικό της πριγκίπισσας Charlotte


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2019

20170719-zaa-d20-361.jpg

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William έκαναν ένα ταξίδι έκπληξη στη Βόρεια Ιρλανδία την Τετάρτη, και μιλώντας με μερικούς fans, η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε ένα από τα χαριτωμένα χαϊδευτικά που έχει βγάλει στην πριγκίπισσα Charlotte. Την πληροφορία αποκάλυψε η blogger Laura-Ann, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Η blogger και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε εκεί μαζί με τον γιο της, George, και έδωσε ένα μπουκέτο με ροζ λουλούδια στην Kate. Η Δούκισσα είπε στον μικρό πως έχει "ένα πολύ ωραίο όνομα" και ρώτησε την ηλικία του μεγάλου γιου της Laura-Ann. Μόλις έμαθε ότι είναι 4 ετών, η Kate απάντησε "A! Έχει την ίδια ηλικία με τη Lottie".

H Lottie (ή πριγκίπισσα Charlotte) θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά της τον Μάιο. Τόσο ο William, όσο και η Kate, έχουν μοιραστεί μερικές πληροφορίες για την γλυκιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση μικρή royal, όπως το ότι λατρεύει τις ελιές. Φαίνεται όμως, πως το "Lottie" δεν είναι το μοναδικό της χαϊδευτικό. Το Δεκέμβριο, η Kate εντοπίστηκε να ψωνίζει μαζί με τη Charlotte, στην οποία κάποια στιγμή είπε: Σήκω πανω, poppet (πουλάκι/παιδάκι)

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.