CELEBRITIES

Drew Barrymore: "Το να μεγαλώνεις είναι πολυτέλεια"


The Jennettes

8 Μαρτίου 2019

abaca_614823_016.jpg

Τα τελευταία χρόνια, η σοφία της Drew Barrymore έχει γίνει πιο εμφανής από ποτέ, αφού έχει μιλήσει για μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της στο Instagram. Σύμφωνα με την ηθοποιό, βέβαια, αφού έχει περάσει πιο δύσκολες στιγμές, εκτιμά το που βρίσκεται στη ζωή. Απ' ότι φαίνεται, αυτό έχει κυρίως να κάνει με τη φιλοσοφία της πως "το να μεγαλώνεις είναι πολυτέλεια", όπως μοιράστηκε σε μία πρόσφατη συνέντευξη.

"Νιώθω πως βιώνω μία ανάκαμψη," είπε στο NewBeauty, μιλώντας για τον λόγο που της αρέσει τόσο να μεγαλώνει. "Απλά πέρασα δύο δύσκολα χρόνια και μπορώ να το δω στο πρόσωπό μου. Δεν έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω, έχει να κάνει με το πώς είμαι μέσα μου".

Η Barrymore μίλησε επίσης για το πώς μαθαίνει τα παιδιά της, την 6χρονη Olive και την 4χρονη Frankie, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman, να σκέφτονται πως μεγαλώνουν με τον ίδιο θετικό τρόπο. "Υπάρχει επίσης μία μεγάλη περίοδος όταν μεγαλώνεις παιδιά που στο βγάζει από μέσα σου. Όταν εξαντλείται η ικανότητά σου να φροντίσεις τον εαυτό σου γιατί η νέα σου δουλειά είναι να φροντίζεις κάποιον άλλον και το λατρεύεις," είπε. "Δεν είμαι μόνο του να δουλεύεις από μέσα προς τα έξω - δεν τα πάω και τόσο καλά με τον διαλογισμό - αλλά πιστεύω πως το έξω σου δεν μπορεί να κρύψει το μέσα σου. Τώρα είμαι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δείξω στις κόρες μου πως το να μεγαλώνεις είναι πολυτέλεια. Αν είμαστε τυχεροί, όλοι θα γεράσουμε. Θέλω απλά να έχουν κάνει την ειρήνη τους με το ποιες είναι και όχι με το πώς δείχνουν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Έχει προσπαθήσει να δώσει και το συγκεκριμένο μάθημα στους followers της. Όπως για παράδειγμα τον Δεκέμβριο, όταν μοιράστηκε δύο πολύ διαφορετικές selfies της: Στη μία χαμογελά φορώντας κόκκινο κραγιόν και στη άλλη έκλαιγε χωρίς καθόλου makeup. Στη λεζάντας, η Barrymore μίλησε για την αντίληψη και την πραγματικότητα, λέγοντας: "Αυτό που προτείνω είναι μερικές μέρες που είναι υπέροχες. Σίγουρα, μπορεί να είναι έτσι με δύο ώρες μαλλιά και makeup και καταπληκτική φωτογραφία και φωτισμό. Νιώθω εξίσου πανέμορφη μετά από τη γυμναστική ιδρωμένη... Αλλά χρειάζεται δουλειά! Που είναι καλό γιατί μπορούμε να το καταφέρουμε".

Μετά μίλησε για το πώς άλλες μέρες είναι πιο δύσκολες. "Αυτό που δεν μπορώ να κρύψω είναι πως μερικές μέρες είναι δύσκολες και όχι τόσο όμορφες," έγραψε. "(κάνωswipe για τη φωτογραφία #2 και συνειδητοποιώ πως είμαι τυχερή που έχω προβλήματα που λύνονται και η ευγνωμοσύνη μου δεν τελειώνει ποτέ. Αλλά μερικές φορές η ζωή απλά σε ρίχνει για λίγο! Αλλά κλαίμε και ανασυγκροτούμαστε και βάζουμε το ένα πόδι μπροστά απ' το άλλο) Ταυτίζεται κανείς;"

Κι αν κρίνουμε απ' τους followers της, ταυτίζονται 11 εκ. άνθρωποι.

 

Δείτε ακόμη: 9 sexy γυναίκες άνω των 40

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.