Η Gwyneth Paltrow "κορόιδεψε" την εταιρία της, Goop, στη τηλεόραση

The Jennettes
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019
abaca_634143_049.jpg

H Gwyneth Paltrow δεν παίρνει τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά, κάτι που απέδειξε με μία εμφάνιση-έκπληξη στο Saturday Night Live αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο κομμάτι του show με όνομα "Weekend Update", μία φανταστική υπάλληλος του Goop, η Baskin, εμφανίστηκε στον αέρα για να προωθήσει μερικά προϊόντα στον Michael Che. Ωστόσο, στην πορεία αγχώθηκε πολύ και ζήτησε από την υπεύθυνή της να τη βοηθήσει, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν η ίδια η Paltrow.

Με το όνομα Fifer, η Paltrow βεβαίωσε την Baskin πως δεν θα την απέλυε για τα λάθη που έκανε στην παρουσίασή της στην τηλεόραση. "Δεν πιστεύει στις απολύσεις. Θυμάστε; Λέγεται 'συνειδητή ανεργία'," είπε αστειευόμενη με το γεγονός πως η Paltrow και ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin, ονόμασαν το διαζύγιό τους "συνειδητό χωρισμό".

Αστειευόμενη για τη σειρά προϊόντων της Goop, η Paltrow εξήγησε: "Έχουμε ένα νέο scrub με αλάτι Ιμαλαΐων που είναι το νούμερο 1 scrub αλατιού. Νούμερο 1 αλάτι γενικά. Εννοώ, βασικά, θα ήθελα να σας πω τι είναι το αλάτι". Κι όταν ο Che ισχυρίστηκε πως ήξερε ήδη τι είναι το αλάτι, η Paltrow τον ρώτησε σκεπτική: "Οπότε, ξέρεις πως είναι θυμωμένη ζάχαρη;"

Τουλάχιστον, ξέρουμε πως η ηθοποιός δεν έχει αφήσει εντελώς πίσω της την υποκριτική της καριέρα!

 

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες