CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow "κορόιδεψε" την εταιρία της, Goop, στη τηλεόραση


The Jennettes

11 Μαρτίου 2019

abaca_634143_049.jpg

H Gwyneth Paltrow δεν παίρνει τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά, κάτι που απέδειξε με μία εμφάνιση-έκπληξη στο Saturday Night Live αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο κομμάτι του show με όνομα "Weekend Update", μία φανταστική υπάλληλος του Goop, η Baskin, εμφανίστηκε στον αέρα για να προωθήσει μερικά προϊόντα στον Michael Che. Ωστόσο, στην πορεία αγχώθηκε πολύ και ζήτησε από την υπεύθυνή της να τη βοηθήσει, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν η ίδια η Paltrow.

Με το όνομα Fifer, η Paltrow βεβαίωσε την Baskin πως δεν θα την απέλυε για τα λάθη που έκανε στην παρουσίασή της στην τηλεόραση. "Δεν πιστεύει στις απολύσεις. Θυμάστε; Λέγεται 'συνειδητή ανεργία'," είπε αστειευόμενη με το γεγονός πως η Paltrow και ο πρώην σύζυγός της, Chris Martin, ονόμασαν το διαζύγιό τους "συνειδητό χωρισμό".

Αστειευόμενη για τη σειρά προϊόντων της Goop, η Paltrow εξήγησε: "Έχουμε ένα νέο scrub με αλάτι Ιμαλαΐων που είναι το νούμερο 1 scrub αλατιού. Νούμερο 1 αλάτι γενικά. Εννοώ, βασικά, θα ήθελα να σας πω τι είναι το αλάτι". Κι όταν ο Che ισχυρίστηκε πως ήξερε ήδη τι είναι το αλάτι, η Paltrow τον ρώτησε σκεπτική: "Οπότε, ξέρεις πως είναι θυμωμένη ζάχαρη;"

Τουλάχιστον, ξέρουμε πως η ηθοποιός δεν έχει αφήσει εντελώς πίσω της την υποκριτική της καριέρα!

 

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.